HoofdFoto
Tempelhof 19
AMSTELVEEN

Oppervlakte: 89 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 450.000,00

Tempelhof 19

Tempelhof 19, 1182 JP Amstelveen

In het Oude Dorp van Amstelveen ligt dit ruime, lichte appartement (ca 89 m²) met twee slaapkamers en fraai vrij uitzicht over het water. Op een steenworp afstand van De Poel en nabij het Amsterdamse Bos. Van april tot oktober rijdt aan de balkonzijde hier op zondagen het bekende Amsterdamse historische trammetje.

Bereikbaarheid:
De Tempelhof is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10, ring A9). De Tempelhof is een hofje met veel speelruimte en een mooi uitzicht, midden in het Oude Dorp van Amstelveen. Het Oude Dorp heeft een zekere charme met haar restaurants, boetiekjes en het Van der Togt Museum. Op loopafstand kunt u genieten van de natuur. In de directe omgeving zijn er diverse sportfaciliteiten, scholen en kinderdagverblijven. Ook Stadshart Amstelveen met een bibliotheek en een breed aanbod aan winkels, cafés, terrassen en restaurants bevindt zich in de nabije omgeving van dit fijne appartement.

Indeling:
Entreehal. Separaat toilet met fontein. Ook is hier de wasruimte/berging inclusief C.V en wasmachine aansluiting gesitueerd. Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich de twee slaapkamers. Tegenover de slaapkamers treft u de ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De lichte en ruime woon-/eetkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Aangrenzend het balkon die op het zuidoosten gelegen is en een fraai uitzicht biedt over water en groen. Een halfopen keuken met inbouwapparatuur (Siemens) en 4-pits kookplaat. Door de hele woning ligt een mooie houten vloer.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca 89m² (NEN2580 rapport aanwezig)
– Volledig voorzien dubbele beglazing
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Professioneel bestuurd
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 134,78
– Woning is gelegen op eigen grond
– Berging op begane grond
– Video intercom
– Lift
– Vrij uitzicht over water en groen
– Openbaar parkeren
– Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Tempelhof 19

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen