HoofdFoto
Tesselschadestraat 9 A
AMSTERDAM

Oppervlakte: 171 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.800.000,00

Tesselschadestraat 9 A

Tesselschadestraat 9 A,1054 ET te Amsterdam.

Zeer statig benedenhuis (171 m²) in de luwte van de bruisende binnenstad. Omdat het huis een voortuin heeft, ligt het niet direct aan de straat. Aan achterzijde heeft u vanaf het terras aan de woonkamer een vrij uitzicht over de fraai aangelegde binnentuinen. Zowel vanaf de bel-etage als het souterrain heeft u toegang tot de zeer verzorgde tuin, gelegen op het zuid westen. Het appartement is een aantal jaren geleden hoogwaardig verbouwd en verkeert thans in een zeer nette staat. Mede door de hoge plafonds en de fraaie lichtinval ademt het huis een zeer prettige sfeer.

Ligging/bereikbaarheid: De Tesselschadestraat hoek Roemer Visscherstraat is gelegen in het chique deel van Oud-West, aan de rand van de Vondelstraat en aan het Vondelpark, tussen de dynamiek en historie van het centrum en bijvoorbeeld de hippe winkels op de Overtoom. Het park, maar ook het uitgaansleven (met onder meer bioscopen en theaters) liggen op korte loopafstand. De bereikbaarheid met de auto is goed, de ligging ten opzichte van openbaar vervoer is uitstekend en de parkeergarage Byzantium is – letterlijk – om de hoek.

Indeling:

Bel-etage:

Entree. Hal. Zeer lichte woonkamer en-suite met statige hoge plafonds die zijn voorzien van fraaie ornamenten. In de woon-/eetkamer zijn veel vaste kasten. In het zitgedeelte aan de voorzijde is een grote openhaard (hout gestookt). De eetkamer aan achterzijde heeft d.m.v. dubbele deuren toegang tot het zonovergoten terras. Achter in de tuin is een praktische schuur. Zowel de woon- als de eetkamer is voorzien van inbouwkasten. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de openkeuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanaf het terras heeft u een trap naar de fraai aangelegde privé tuin, gelegen op het zuidwesten. Separaat toilet bereikbaar vanuit de hal.

Souterrain:

Overloop. Masterbedroom met aan achterzijde met vaste kledingkasten. Vanuit de masterbedroom heeft u wederom toegang tot de tuin. Tweede slaapkamer aan achterzijde. Vanuit de masterbedroom loopt u door naar de luxe badkamer, voorzien van inloopdouche, jacuzzi, wastafelmeubel met dubbele wasbak. Tweede badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Werkkamer met doorloop naar de berging die voorzien is van wasmachine- en drogeraansluiting. Veel vaste kasten in alle vertrekken.

Tesselschadestraat:

Maria Tesselschade Visscher (1594-1649), dichteres. Zij sierde met haar zuster de Muiderkring. Dochter van Roemer Visscher, die haar bij haar geboorte deze naam gaf, omdat hij toen juist vele van zijn schepen bij Texel had verloren. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:

* Appartementsrecht, 171 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)

* Gemeentelijke erfpacht: € 2.454,57 per jaar het huidige tijdvak loopt tot 30-11-2039

* Actieve VvE bestaande uit 5 leden, professioneel beheerd door VVE.nl

* Servicekosten: € 272,- per maand

* Fraaie ornamenten plafonds in woon- en eetkamer (3,56 m hoog)

* Zowel een zonovergoten terras als een tuin (met schuur)

* CV-installatie

* Dubbel glas in het souterrain

* Led verlichting in souterrain

* Vloerverwarming in het souterrain

* De vloer in het souterrain is geïsoleerd

* Houtenvloer

* Parkeren via vergunningstelsel

* Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Tesselschadestraat 9

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen