HoofdFoto
Titiaanstraat 22 II
AMSTERDAM

Oppervlakte: 217 m2

Aantal kamers: 11

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.525.000,00

Titiaanstraat 22 II

Titiaanstraat 22-bv, 1077 RH Amsterdam

Hierbij bieden wij u dit unieke, goed verbouwde en sfeervolle drielaags bovenhuis aan met kantoorruimte in het souterrain met een stahoogte van 1.95 meter en daglichttoetreding. De woning heeft een totaal woonoppervlak van 217m² ex souterrain van 34 m² en een dakterras van 19 m². Er ligt een prachtige eikenhouten parketvloer op de woonverdieping. Vanwege de plafondhoogte en vele raampartijen is het een aangenaam en licht appartement.

Ligging en bereikbaarheid:
De woning ligt midden in het mooie Oud-Zuid om de hoek van de Beethovenstraat. Hier vindt u tal van gerenommeerde kledingzaken, diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC) en diverse uitvalswegen. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10. Er zijn twee parkeervergunningen per direct beschikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree en middels een trap toegang tot het souterrain en middels een trap omhoog toegang tot de woning.

Souterrain:
Thans in gebruik als kantoor, maar ook zeker geschikt als slaapkamer of verblijf voor bijvoorbeeld een au-pair. De stahoogte is 1.95m.

Tweede verdieping:
Ruime hal met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de woonkamer met open haard en een ruimte thans in gebruik als kantoor. Aan de achterzijde bevinden zich de eetkamer en de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de eetkamer heeft u, middels openslaande deuren, toegang naar het balkon over de gehele breedte van de woning.

Derde verdieping:
Hal met separaat toilet, aan de achterzijde bevindt zich de ruime master bedroom met toegang naar het balkon en de badkamer. Naast deze kamer ligt nog een slaapkamer met toegang naar het balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, twee wastafels en een designradiator en geeft, middels een portaal, toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde. Hiernaast bevindt zich de vierde slaapkamer met toegang naar het balkon.

Vierde verdieping:
Hal met toegang naar het dakterras, badkamer met douche, toilet en een wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Vijfde slaapkamer die tevens middels openslaande deuren toegang tot het terras geeft.

Titiaanstraat:
Schildersnaam van Tiziano Vecellio (1477-1576), beroemd meester van de Venetiaanse school.
(bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 217 m² (NEN-2580 meetrapport rapport aanwezig)
– Souterrain in gebruik als kantoor met daglicht en stahoogte van 1.95 meter van 34 m²
– Dakterras van 16 m²
– De slapende VvE bestaat uit 2 leden, er worden geen servicekosten betaald
– Vijf slaapkamers en twee badkamers
– Mooi verbouwd
– Dubbel glas
– Gemeentelijke erfpacht, de canon afgekocht tot 31-08-2100, AB 1994
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Titiaanstraat 22

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen