HoofdFoto
Transvaalstraat 77 I
AMSTERDAM

Oppervlakte: 41 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 275.000,00

Transvaalstraat 77 I

TRANSVAALSTRAAT 77-I, 1092 HD AMSTERDAM

Hierbij bieden wij u aan, een erg leuk 2-kamerappartement met een oppervlak van ca. 41m² op eigen grond en is gelegen tussen twee mooie parken in: het Oosterpark en het Frankendael. De Transvaalstraat is een rustige zijstraat van de Linnaeusstraat en bevindt zich in het bruisende stadsdeel Oost.

Omgeving en bereikbaarheid:
De woning is gelegen tussen Park Frankendael, het Oosterpark, de Wibautstraat en de Linnaeusstraat. De straat zelf is rustig en de wijk doet dorps aan met alle gemakken van de stad op loopafstand. Diverse (delicatessen) winkels, (super- en buurt-)markten, pop-up stores, sportfaciliteiten (sportvelden en sportscholen) en horeca. Niet voor niets wordt Amsterdam Oost genoemd in diverse stadsgidsen als hotspot voor uitgaan: hippe koffiebarretjes, goede restaurants en kroegen liggen om de hoek evenals de Dappermarkt. De ligging nabij het centrum en de ringweg A10 en de aanwezigheid van het Amstelstation (metro/bus/tram) maken het gebied aantrekkelijk en goed bereikbaar.

Eerste verdieping:
Entree, u arriveert in de woon/eetkamer, welke aan de achterzijde is gelegen. Grenzend aan deze ruimte is de keuken. Vanuit beide ruimtes heeft u toegang tot het balkon. In de hal bevindt zich het separate toilet en de doucheruimte. Ruime slaapkamer met wastafel aan de voorzijde.

Transvaalstraat:
Het land over de Vaalrivier. Vroeger een zelfstandige Boerenrepubliek en na de oorlog van
1899 tot 1902 een provincie van de Unie van Zuid-Afrika. De straat is ontstaan uit het restant
van de Lange Overamstelstraat (eertijds benoemd door de gemeente Nieuwer-Amstel) en de
Ringstraat (Rb. 21-9-1904), de kade werd oorspronkelijk door Nieuwer-Amstel als Ringkade
benoemd.
(Bron: Stadsadlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht: 41m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Eigen grond, dus geen erfpacht
– Balkon gelegen op het zuidoosten
– VvE bestaande uit 3 leden
– Servicekosten bedragen € 70,75 per maand
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Niet-zelfbewonings en As is, where is clausules van toepassing
– Onder voorbehoud van definitieve splitsingsvergunning
– Projectnotaris: Seintra Van Rooij Notarissen
– Parkeren via vergunningstelsel (zie Gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Transvaalstraat 77

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen