HoofdFoto
Turfpoortstraat 2
NAARDEN

Oppervlakte: 139 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 675.000,00

Turfpoortstraat 2

Turfpoortstraat 2, 1411 EG te Naarden.
In een van de mooiste straten van Naarden Vesting, de meest complete Vestingstad van Europa, komt dit unieke vrijstaande loft-appartement met eigen garage en parkeerplek voor de deur, na meer dan 40 jaar in de verkoop.

Ligging/bereikbaarheid:
Naarden Vesting, de enige stad van het Gooi, ligt in een groen stukje Nederland, bos, heidevelden en water, alles op loop- of fietsafstand.
In de Vesting de kleinste “conveniënce store” van AH, gezellige winkeltjes, veel eetgelegenheden en terrasjes, in de nabije omgeving vindt u Laren, Blaricum en andere mooie plaatsen.
Gelegen onder de rook van Amsterdam bent u met de auto in een kleine 20 minuten in het centrum. Er is een bus-sneldienst naar het Amstelstation en vanuit station Naarden/Bussum een goede treinverbinding.

Indeling:
Via een brede stenen buitentrap met planten komt u bij de voordeur. Vanuit de entree komt u in het spectaculaire hart van dit appartement met entresol en een nokhoogte van 7 meter waar aan alle kanten licht binnenvalt. Vanuit deze leefruimte heeft u toegang tot de keuken, een slaapkamer met en-suite badkamer, een tweede kamer, de entresol een twee terrassen.

Vanuit de vierkante woonkamer met open haard, marmeren zitplateau en vensterbanken kijkt u in de royale keuken die een halve etage lager ligt.
In deze lichte hoge ruimte met groot dakraam, vind u een Siematic keuken van kersenhout en zwart hoogglans, een zwart granieten aanrechtblad/achterwand met dubbele spoelbak, een vaatwasser, grote koelkast met vriesvak, 5-pits Smeg gaskookplaat met wok- en visbrander, een brede Smeg hetelucht oven, een afzuigkap met dubbele motor en twee grote apothekerskasten met zeer veel opbergruimte. In een diepe voorraadkast is ruimte voor een magnetron en vrieskast.

Onder de entresol, die via een open trap te bereiken is, is nu de knusse eetruimte gesitueerd.

Het gedeeltelijk overdekte voorbalkon aan de straatkant ligt op het zuid-oosten, hier kunt u heerlijk genieten van een kop koffie in de ochtendzon.

De masterbedroom heeft een raam naar het voorbalkon. De badkamer aan de masterbedroom heeft een groot zitbad waarin de douche, een wastafelmeubel, hangend toilet met daarboven veel kastruimte en een moderne radiator voor uw handdoeken. Onder de vloer ligt elektrische vloerverwarming. In de tweede kamer, die momenteel als kleedkamer in gebruik is, zou ook een extra badkamer gerealiseerd kunnen worden.
Het heerlijke terras aan de achterkant ligt op het zuid-westen en heeft een prachtig uitzicht op de grote kerk van Naarden, hier heeft u de hele middag en avond zon.

Op de entresol kunt u een werk-tv kamer inrichten. Vanuit deze ruimte met zicht op de woonkamer en keuken komt u in de tweede slaapkamer met een grote dakkapel over de gehele breedte, ook hier weer dat zicht op de kerk. Onder de schuine wand bevinden zich 3 schotten met bergruimte.

Vanuit de keuken komt u een halve etage lager in een hal op de begane grond met een ruim hangend toilet met fonteintje. De hal geeft tevens toegang tot de garage en de kelder. De garage met loopdeur naar buiten heeft een wasmachine en droger aansluiting alsmede een uitstort gootsteen. In de stahoge kelder met veel bergruimte is de verwarmingsketel geïnstalleerd.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 139 m² inclusief inpandige garage (16 m²), exclusief balkons en kelder (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Volle eigendom, dus geen erfpacht
– Kleine VvE bestaande uit 4 leden, beheer in eigen handen. De overige leden van de VvE hebben elk één van de andere onderliggende garages in bezit die uitsluitend als garagebox of opslag gebruikt mogen worden.
– Jaarlijkse bijdrage VvE in 2019 t.b.v. een uitgebreide opstalverzekering alsmede een aansprakelijkheidsverzekering eigenaren bedraagt € 680,-
– Inpandige garage en altijd een parkeerplek voor je eigen garagedeur
– CV-installatie
– Open haard (hout gestookt)
– Dubbel glas
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Turfpoortstraat 2

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen