HoofdFoto
Tweede Egelantiersdwarsstraat 8 1
AMSTERDAM

Oppervlakte: 85 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 675.000,00

Tweede Egelantiersdwarsstraat 8 1

Tweede Egelantiersdwarsstraat 8-1, 1015 SC Amsterdam

Een heerlijk bovenhuis van circa 85m2, gelegen op een geweldige locatie in hartje Jordaan onder de Westertoren. De woning heeft mooie glas-in-lood details en is voorzien van dubbele beglazing. Het heeft een balkon en dakterras en door de hele woning ligt een mooie lamelparketvloer.

Ligging:
De Egelantiersdwarsstraat is een rustige straat middenin De Jordaan en is gelegen nabij de Egelantiersgracht en de Amsterdamse grachtengordel. Talloze winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand te vinden evenals de Linden- en Noordermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen. Diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Westerpark en het Frederik Hendrikplantsoen, zijn op fietsafstand gelegen. Diverse trein/tram/busverbindingen liggen op loop- of fietsafstand (Centraal Station).

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree met trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal, keuken voorzien van magnetron, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een Miele koffiemachine. Achter de keuken bevindt zich een slaap-/werkkamer. Kast met wasmachine-/drogeraansluiting. Trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Zeer lichte Woonkamer (door de grote ramen voor en achter) en glas-in-lood bovenramen, gashaard. Vanuit de woonkamer betreedt u het balkon van circa 4m2 gelegen op het zuidwesten. Meterkast met tien groepen. Trap naar derde verdieping.

Derde verdieping:
Master bedroom met inbouw kasten en een badkamer en suite die is voorzien douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Trap naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Fantastische dakterras op het zuidwesten van circa 25m2 met uitzicht op de Westertoren en de rest van de Jordaan.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, circa 85m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Kozijnen deels kunststof, deels hardhout, alle voorzien van dubbel glas
– CV ketel Intergas HRE 36/30A 2018
– Keuken heeft een close-in boiler, zodat er snel warm water is
– Lamelparketvloer door de gehele woning
– VVE bestaande uit twee leden, niet actief
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Tweede Egelantiersdwarsstraat 8

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen