HoofdFoto
Tweede Jacob van Campenstraat 100 HS
AMSTERDAM

Oppervlakte: 89 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 685.000,00

Tweede Jacob van Campenstraat 100 HS

Tweede Jacob van Campenstraat 100 hs, 1073 BE Amsterdam

Strak gerenoveerde benedenwoning van circa 89 m2 met twee slaapkamers en een goed formaat achtertuin, gelegen in de welbekende De Pijp.

Locatie/bereikbaarheid:
Deze plek in de stad is eigenlijk het middelpunt van de oude Pijp. Je bevindt je hier op steenworp afstand van al het gezelligs dat de Pijp biedt, met het Van der Helstplein, het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt, maar ook het Museumplein om de hoek. Op loopafstand bereik je een oneindig aanbod aan hippe en gezellige cafés, restaurants, galeries en boetiekjes. Ook het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh museum liggen om de hoek, net zoals de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark. De ouderwetse gezelligheid van de Cuyp en het Sarphatipark zijn niet verloren gegaan. Je rijdt met de auto makkelijk de stad uit en ook de halte van de Noord-Zuidlijn ligt om de hoek. Op dit moment is er een wachtlijst van slechts enkele maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning en met deze vergunning heb je de mogelijkheid om te parkeren in de parkeergarage in de Eerste van der Helststraat (op 1 minuut loopafstand van de woning). De supermarkt ligt tevens aan de overkant van de straat.

Indeling:
Eigen entree met aan de voorzijde een glazen pui wat zorgt voor veel daglichttoetreding. Woonkamer met openkeuken, kookeiland en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Als u doorloopt naar achteren treft u in het midden de badkamer die is voorzien van een douche, ligbad en wastafel. Het separate toilet is tevens gelegen in het midden van de woning. Aan de achterzijde de twee slaapkamers van goed formaat, met beide toegang naar de achtertuin van circa 33m2.

Tweede Jacob van Campenstraat;
Bouwmeester (1595-1659). Ontwerper van het stadhuis op de Dam, thans koninklijk paleis; heeft het werk echter niet mogen voltooien. Van Campen bouwde ook de heiligewegse poort in 1636 en voor prins Frederik Hendrik in 1657 een paleis in Rijswijk. De splitsing in Eerste en Tweede geschiedde, nadat het tussengelegen gedeelte in 1930 werd verkocht aan de Heineken Brouwerij.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 89 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Twee slaapkamers van goed formaat
– Achtertuin van ca. 33 m2
– Recht van erfpacht, de canon is afgekocht tot 15-11-2055, AB 2000
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 96,30
– Voorbehoud wijziging akte van splitsing in appartementsrechten
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg, kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Tweede Jacob van Campenstraat 100

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen