HoofdFoto
Tweede Jacob van Campenstraat 127 C
AMSTERDAM

Oppervlakte: 164 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.345.000,00

Tweede Jacob van Campenstraat 127 C

** FOR ENGLISCH SEE BELOW**

TWEEDE JACOB VAN CAMPENSTRAAT 127, 1073 XR TE AMSTERDAM

UNIEK, VIJF ZEER HOOGWAARDIG VERBOUWDE LOFT APPARTEMENTEN MET LIFT ONDER BEGELEIDING VAN JAN DES BOUVRIE ÉN OP DE MEEST GEWILDE PLEK IN DE AMSTERDAMSE PIJP!!

Het project genaamd “Tweede Jacob” is gelegen aan één van de leukste straten van de Amsterdamse Pijp en bestaande uit vijf ruime appartementen met woonoppervlaktes vanaf 137m2 tot 164m2 per verdieping, voorzien van een lift.

Ligging/bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl uit eind 19e en begin 20e eeuw. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Maar ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Door de ligging van dit appartement tussen de Ferdinand Bolstraat en de Ruysdaelkade bevinden onder andere het Museumkwartier (Museumplein) en de buurt Duivelseiland zich op loopafstand. Voor de rust en/of recreatie zijn zowel het Sarphatipark als het Vondelpark in de nabije omgeving gelegen. Naast al de gezelligheid is de Pijp ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, meerdere tramverbindingen en in de toekomst de Noordzuidlijn.

Gebruikersoppervlaktes:
– Begane grond : € 1.000.000,- k.k. ca. 144m2 plus ca. 18 m2 buitenruimte.
– Eerste verdieping : € 1.200.000,- k.k. ca. 162m2
– Tweede verdieping : € 1.295.000,- k.k. ca. 160m2
– Derde verdieping : € 1.345.000,- k.k. ca. 164m2
– Vierde verdieping : € 1.235.000,- k.k. ca. 137m2

NEEM CONTACT OP MET KANTOOR VOOR MEER INFORMATIE: 020- 470 22 55

Tweede Jacob van Campenstraat:
Bouwmeester (1595-1659). Ontwerper van het Stadhuis op de Dam, thans koninklijk paleis; heeft het werk echter niet mogen voltooien. Van Campen bouwde ook de Heiligewegse poort in 1636 en voor de prins Frederik Hendrik in 1657 een paleis in Rijswijk. De splitsing in Eerste en Tweede geschiedde, nadat het tussengelegen gedeelte straat in 1930 werd verkocht aan de Heineken Brouwerij.

Bijzonderheden:
– Vijf hoogwaardig verbouwde loft appartementen
– Entree met lift die uitkomt in elke living!
– Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
– Er heeft gedeeltelijk funderingsherstel plaatsgevonden
– Alarm systeem
– Airco’s aanwezig
– Gashaard
– Led verlichting op dimmers
– Meubels zijn over te nemen
– Nieuwe kozijnen met geluidswerend en gelaagd glas
– Alle gevels en daken zijn vernieuwd
– Alle elektra / leidingwerk / afvoeren / toevoeren / kozijnen / deuren / etc zijn nieuw
– Easycell in de plafonds voor absolute privacy en stilte
– Slimme meterkast op de begane grond( dus niemand in je huis voor controle)
– Vloerverwarming en reguliere verwarming
– Bulthaup keuken met diverse inbouwapparatuur
– Professioneel licht plan door Jan des Bouvrie
– Project notaris : Buma Algera Notariaat

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

TWEEDE JACOB VAN CAMPENSTRAAT 127, 1073 XR IN AMSTERDAM

UNIQUE, FIVE LOFT APARTMENTS, WITH A LIFT, REMODELLED TO A VERY HIGH STANDARD UNDER THE GUIDANCE OF JAN DES BOUVRIE AND IN THE MOST DESIRABLE SPOT IN DE PIJP IN AMSTERDAM!!

The project is called “Tweede Jacob” and is located on one of the loveliest streets in De Pijp in Amsterdam. It consists of five spacious apartments with floor areas of between 137m2 and 164m2 per floor, and is equipped with a lift.

Location/accessibility: De Pijp neighbourhood is known for its young and lively character, with its charming buildings built in the style from the late 19th and early 20th centuries. The numerous small cafés and restaurants offer a lot in the way of entertainment and fun and the Albert Cuyp market (round the corner), open 6 days a week, provides a lot of atmosphere to this neighbourhood. The location of these apartments between the Ferdinand Bolstraat and the Ruysdaelkade means that the Museum district and the Duivelseiland neighbourhood are within walking distance. Both the Sarphatipark and the Vondelpark are in the vicinity, offering peace and quiet as well as leisure activities. In addition to all this conviviality, De Pijp is also easily accessed by public transport with several trams and, in the future, the North South Line.

Usable floor areas:
– Ground floor: € 1,000,000 costs to be borne by purchaser approx. 144m2 plus approx. 18 m2 outdoor space.
– First floor: € 1.200.000 costs to be borne by purchaser approx. 162m2
– Second floor: € 1,295,000 costs to be borne by purchaser approx. 160m2
– Third floor: € 1,345,000 costs to be borne by purchaser approx. 164m2
– Fourth floor: € 1,235,000 costs to be borne by purchaser approx. 137m2

PLEASE CONTACT THE OFFICE FOR FURTHER INFORMATION: 020- 470 22 55

Tweede Jacob van Campenstraat: Master Builder (1595-1659). Designer of the Town Hall on Dam, Square, which is currently the royal palace; was, however, not able to finish the work. Van Campen also built the Heiligewegsepoort in 1636 and a palace in Rijswijk for Prince Frederik Hendrik in 1657. The division of the street into the Eerste Jacob van Campenstraat (the first) and the Tweede Jacob van Campenstraat (the second) occurred after the intermediate section of the street was sold to the Heineken Brewery in 1930.

Details:
– Five loft apartments remodelled to a very high standard
– Entrance with lift that takes you directly into each living room!
– Freehold, which means no ground rent
– A partial renovation of the foundations has been undertaken
– Alarm system
– Air conditioning available
– Gas fireplaces
– LED lighting on dimmer switches
– Furniture for sale – New window frames with soundproofed, laminated glass
– All façades and roofs have been renovated
– All electrical systems / piping /drains/ supply systems / windows and doors are new
– Easycell in the ceilings for absolute privacy and silence.
– Smart meter cupboard on the ground floor (so no more waiting for the meter man)
– Under floor and normal central heating
– Bulthaup kitchen with various built-in appliances
– Professional lighting plan from Jan des Bouvrie
– Civil-law notary executing notarial deeds in housing projects: Buma Algera Notariaat.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Tweede Jacob van Campenstraat 127

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen