HoofdFoto
Valeriusplein 14 A
AMSTERDAM

Oppervlakte: 138 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Huur: € 4.950,00 per maand

Valeriusplein 14 A

Valeriusplein 14-A, 1075 BH Amsterdam (ENLISH TRANSLATION BELOW)

Zeer hoogwaardig afgewerkt dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van ca. 138m2 en veel interne bergruimte (ca. 6m2) riante tuin met verwarmd buitenzwembad (ca. 55m2) gelegen op een van de meest gewilde buurten van Amsterdam. Deze statige benedenwoning is verdeeld over de beletage en tuinverdieping, prachtig hoge plafonds en is courant ingedeeld.

Omgeving:
Aan het Valeriusplein woont u statig binnen een groene en bruisende omgeving. Dankzij de centrale ligging in Amsterdam Oud Zuid loopt u binnen 2 minuten naar het Vondelpark. Tramlijn 2 brengt u vanaf de halte op de hoek binnen 10 minuten naar het centrum en de grachtengordel met z’n klassieke herenhuizen. Op de fiets kunt u de gehele stad gemakkelijk en snel bereiken.

Ligging:
Het appartement is gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, vlakbij o.a. het Vondelpark en de Cornelis Schuytstraat, waar zich talloze luxe winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden. De buurt kent vele fijne en populaire lunchgelegenheden en restaurants. Het ligt tevens op loopafstand van Het Concertgebouw, Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en Stedelijk Museum.

Bereikbaarheid:
Met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken, tram- en buslijnen verbinden u met de stad. Het meest nabij gelegen treinstation is Zuid WTC. De Ring A10 bereikt u met de auto in 5 tot 10 minuten. Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (www.cition.nl).

Indeling:
Beletage:
Via de ruime net aangelegde voortuin komt u de woning binnen door de ruime klassieke entree en prestigieuze buitentrap. Via de indrukwekkende hal met hoog plafond komt u direct uit bij de entree. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de prachtige ruime woonkamer met grote raampartijen. De woonkamer beschikt over een open haard. De Poggenpohl keuken met kookeiland beschikt over diverse Miele en Bora apparatuur.

Souterrain/Tuinverdieping:
In het souterrain (tuinverdieping) van het appartement bevinden zich de drie slaapkamers. De masterbedroom gelegen aan de voorzijde is perfect in te richten, tevens is hier direct toegang tot één van de badkamers. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. Via de ruime hal bereikt u de tweede badkamer die voorzien is van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Aan de achterzijde van het appartement zijn de overige twee slaapkamers gelegen. Op de gang treft u de nodige kastruimte en wasmachine- en drogeraansluiting. De berging is aan de voorzijde gelegen.

Tuin:
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de zeer fraai aangelegde tuin die is voorzien van een ruim terras en een zwembad. Tevens is er aan de voorzijde van het appartement nog een voortuin (eigen grond).

In het appartement zijn de best mogelijke en hoogwaardige materialen gebruikt, zoals een stoer visgraat parket, extra hoge massieve deuren, dubbelglas, een volledig lichtplan, openhaard, luxe badkamers en Poggenpohl keuken met Miele en Bora apparatuur. De ruime zonnige tuin met een groot terras gelegen op het zuidwesten zorgt voor een heerlijk en luxe buitengevoel.

Valeriusplein:
Adriaan Valerius (1575-1626), notaris te Veere. Bekend door de door hem aangelegde verzameling volksliederen, nog heden bekend als ‘Nederlandsche Gedencklank’.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden woning:
– Appartementsrecht, 138m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Zeer fraai aangelegde tuin met zwembad
– Gashaard
– Wijnkoeler
– Hele appartement voorzien van vloerverwarming
– Demotica: Sonos, bel, verlichting en verwarming
– Lichtschakelaars tevens ook aan de muur
– Alarminstallatie
– Lift aanwezig
– Parkeren volgens het vergunningsstelsel (Bron: Gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Valeriusplein 14-A, 1075BH Amsterdam
Located on one of the most beautiful areas of the popular Amsterdam-South District, this luxurious ground floor apartment with three bedrooms and a outdoor swimming pool is for rent. The apartment is recently renovated with high quality materials and is party furnished.

Area
The Valeriusplein is located on one of the most charming spots of Amsterdam-South, close to the Vondelpark and the Cornelis Schuytstraat with a variety of good restaurants and bars. The P.C. Hooftstraat and the Van Baerlestraat are on walking distance. The apartment is easy to reach by car and public transport, multiple bus and tram stops are located on walking distance and a parking permit comes without waiting list.
Layout
Bel etage
The building has an entrance with stairs and front steps on the ground floor and an entrance to the basement on the same floor. A hallway with access to the lift can be found behind both front doors. You will enter the apartment in the main living area with a ceiling height of 3m! The room has large windows at the front with a lovely view over the Valeriusplein. The luxurious open kitchen features a cooking island with a number of Miele appliances, including two ovens with a microwave and steam function, a Quooker boiling water tap, a dishwasher, fridge and freezer and a double Bora gas hob with an integrated extractor system. Access to the garden from the kitchen, the garden has a covered and heated swimming pool.

Souterrain
Hall with access to all bedroom. The spacious master bedroom (23m²) is located at the from and has access to the storage and the private bathroom equipped with shower, sink and toilet. The two other bedrooms are located at the backside. The second and biggest bathroom features a bath, walk-in shower, double washbasin and toilet. Last but not least, the souterrain has a utility room with a washer and room for a dryer.

Features:

– 138m2 apartment (NEN2580 Measured)
– 3 bedrooms
– Garden facing West (sun in the afternoon)
– Covered and heated swimming pool
– Recently renovated with high quality materials
– Complex has an elevator
– Partly-furnished
– Domotica System
– Available immediately
– Double glazing
– Fireplace (gas)
– No waiting list for parking permits (source: municipality of Amsterdam)

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Valeriusplein 14

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen