HoofdFoto
Valeriusstraat 286 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 224 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.550.000,00

Valeriusstraat 286 hs

Valeriusstraat 286 hs, 1075 GP te Amsterdam.
Geheel casco drie-laags benedenhuis met aan achterzijde een tuin, gelegen op het noord westen. De vergunning om te verbouwen is reeds afgegeven door de gemeente Amsterdam. Met een uitbouw aan achterzijde kan het appartement maximaal worden uitgebreid naar ca. 224 m². De fundering en kelderbak zijn in 2018 vernieuwd. U kunt in dit ruime familiehuis met gemak 6 slaapkamers en 3 badkamers creëren. De koper heeft volledig de vrije hand om geheel naar eigen smaak een droomhuis te creëren.

Ligging/bereikbaarheid:
Gelegen in één van de mooiste straten in een rustig gedeelte van Oud Zuid, tussen de Emmastraat en de Amstelveenseweg waar zich op loopafstand talloze winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden. De gezellige buurt kent ook vele fijne lunchgelegenheden en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum, het Van Goghmuseum en Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op loopafstand. Diverse kinderdagverblijven, scholen en sportfaciliteiten zijn op loop- en fietsafstand gelegen.

Met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken. Op De Lairessestraat of Amstelveenseweg stoppen diverse tram- en buslijnen om u met de rest van de stad te verbinden en met 5 à 10 minuten bent u met de auto op de Ring A10. Op de openbare weg is er voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Indeling:
Het appartement heeft een eigen opgang. Het ruime appartement, verdeeld over drie verdiepingen, is volledig naar eigen keuze in te delen.

Bijzonderheden:
– Casco woonhuis, maximaal 224 m² te creëren (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– De achtergevel dient geplaatst te worden
– Nieuwe fundering en kelderbak
– VvE bestaande uit 3 leden
– Er worden thans geen servicekosten betaald
– Omgevingsvergunning voor al de nodige verbouwwerkzaamheden is reeds afgegeven
– Tuin aan achterzijde (noord westen gelegen)
– Eigen grond, dus geen erfpacht
– Volledig dubbel glas
– Parkeren via vergunningstelsel
– Ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Valeriusstraat 286

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen