HoofdFoto
Valeriusstraat 57 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 184 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.650.000,00

Valeriusstraat 57 hs

Valeriusstraat 57 hs, 1071 MD te Amsterdam.

Bijzonder ruim en hoogwaardig afgewerkt 3-laags benedenhuis (ca. 184 m²) met tuin op het zuiden in het mooiste stukje van de gewilde Valeriusstraat. Dit benedenhuis is ideaal ingedeeld, beschikt over maar liefst 6 (slaap)kamers en is gelegen op eigen grond!

Ligging:
Gelegen in één van de mooiste en rustigste delen van Oud Zuid, tussen de Cornelis Schuytstraat en de Emmastraat waar zich op loopafstand talloze luxe winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden. De gezellige buurt kent ook vele fijne lunchgelegenheden en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum, het Van Goghmuseum en Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op loopafstand. Diverse kinderdagverblijven, scholen en sportfaciliteiten zijn op loop- en fietsafstand gelegen.

Met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken. Op De Lairessestraat stoppen diverse tram- en buslijnen om u met de rest van de stad te verbinden en met 5 à 10 minuten bent u met de auto op de Ring A10. Op de openbare weg is er voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Indeling:
Begane grond:
Entree, tochtportaal. Hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime doorzon woonkamer met vloerverwarming, voorzien van authentieke ornamenten. Aan de voorzijde is de woonkamer voorzien van een sfeervolle houthaard en aan de achterzijde van een gashaard. De ruime open keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een 5-pits gasfornuis, twee combi-ovens, inbouwkoffiemachine, vaatwasser, Quooker, koelkast en vriezer. Via openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin die is opgedeeld in een verhoogd terras en een betegeld stuk tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde gelegen masterbedroom met openslaande deuren naar het zonnige balkon op het zuiden. De masterbedroom is voorzien van fraaie inbouwkasten en heeft toegang tot de riante badkamer voorzien van ligbad/jacuzzi, dubbele stortdouche en dubbele wastafel met vloerverwarming. Tweede kamer aan de achterzijde die goed te gebruiken is als kinder- of kleedkamer. Aan de voorzijde bevindt zich nog een ruime kamer die vergelijkbaar is met de masterbedroom, ook deze kamer heeft directe toegang tot de badkamer en heeft aan de straatkant toegang tot het Franse balkon. De vierde kamer van deze verdieping is tevens aan de voorzijde gelegen. Apart toilet op de overloop.

Souterrain:
Aan de voorzijde gelegen berging. Naast de berging bevindt zich een ruime slaapkamer. Een tweede ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De tweede badkamer van het huis is tevens aan de achterzijde gelegen en beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel, vloerverwarming en toilet. In de hal beschikt deze verdieping nog over een bijkeuken voorzien van aanrechtblok, koelkast, vriezer, magnetron en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Valeriusstraat:
Adriaan Valerius (1575-1626), notaris te Veere. Bekend door de door hem aangelegde verzameling volksliederen, nog heden bekend als ‘Nederlandtsche Gedencklanck’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– 3-laags benedenhuis (184 m²), NEN rapport aanwezig
– Volle eigendom, dus geen erfpacht
– Tuin (ca. 50 m²) gelegen op het zuiden
– Voorzien van prachtige houten vloeren (visgraat)
– CV-installatie, Itho
– Alarminstallatie
– Kleine VvE / 2 leden
– Volledig voorzien van dubbelglas
– Parkeren via vergunningstelsel, geen wachttijd
– Oplevering maandag 3 december 2018

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Valeriusstraat 57

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen