HoofdFoto
Van Baerlestraat 152 BV
AMSTERDAM

Oppervlakte: 158 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Huur: € 3.700,00 per maand

Vraagprijs: € 1.350.000,00

Van Baerlestraat 152 BV

Van Baerlestraat 152-2, 1071 AT Amsterdam

Dubbel bovenhuis (in 2017 volledig gerenoveerd) van ca. 158 m2 met ruim, zonnig dakterras van ca. 68 m2, gelegen aan de Van Baerlestraat.

Locatie / bereikbaarheid:
De woning is gelegen in Oud-Zuid op loopafstand van het Vondelpark en het Museumplein. Er zijn diverse populaire horecagelegenheden in de directe nabijheid. Ook de winkels in de P.C. Hooftstraat zijn vlakbij, evenals diverse musea (o.a. het Rijksmuseum) en het Concertgebouw. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A10, afslag S106 en S109, maar ook met het openbaar vervoer (tram, bus en metro). Parkeervergunning wordt binnen 1 tot 2 maanden verstrekt.

Indeling

Eigen opgang.

Tweede verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Separaat toilet. De ruime en lichte woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement met een kamer en-suite naar de eetkamer aan de achterzijde. De halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zowel aan de voor- als achterzijde (Zuid Westen) is een balkon.

Derde verdieping:
Aan de voorzijde liggen twee goed formaat slaapkamers met in het midden de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Aan de achterzijde de derde slaapkamer met toegang tot het achtergelegen balkon en ook nog een extra kamer met trap naar het dakterras.

Vierde verdieping:
Dakopbouw met zeer ruim zonnig dakterras van ca. 68 m2 een heerlijke plek om tot rust te komen.

Van Baerlestraat:
Caspar van Baerle of Barlaeus (1584-1648), remonstrants predikant, vanaf 1632 hoogleraar aan het Athenaeum. Vermaard redenaar en schrijver van Latijnse gedichten. Een gedeelte van deze straat heette oorspronkelijk Houbrakenstraat (Rb. 10-6-1880) en een ander gedeelte Roelof Hartstraat (Rb. Nieuwer-Amstel 23-6-1893).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 158 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Ruime en zonnig dakterras van ca. 68 m2
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Aan de voorzijde geluidswerend glas en aan de achterzijde thermopane op de beide verdiepingen
– Nog geen actieve verenging van eigenaren omdat het momenteel één eigenaar betreft
– Oplevering in overleg.

Woning wordt ook te huur aangeboden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Baerlestraat 152

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen