HoofdFoto
Van Baerlestraat 152 Huis
AMSTERDAM

Oppervlakte: 216 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.825.000,00

Van Baerlestraat 152 Huis

Van Baerlestraat 152 H, 1071 AT Amsterdam

Drie laags benedenhuis van ca. 216 m2 met achtertuin op het zuid westen van ca. 47 m2, gelegen op een fantastische locatie in Amsterdam (Oud-Zuid) aan de welbekende Van Baerlestraat. De karakteristieke, goed onderhouden woning is in 2006 ingrijpend verbouwd en gerenoveerd onder architectuur van het ontwerp/architectenbureau THK.

Locatie / bereikbaarheid:
Dit ruime benedenhuis ligt op eigen grond en is gelegen in Oud Zuid op een steenworp van het Vondelpark en het Museumplein. Er zijn diverse populaire horecagelegenheden in de directe nabijheid. Ook de winkels in de P.C. Hooftstraat zijn vlakbij, evenals diverse musea (o.a. het Rijksmuseum) en het Concertgebouw. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A-10, afslag S106 en S109, maar ook met het openbaar vervoer (tram, bus en metro. Parkeer vergunning wordt binnen 1 tot 2 maanden verstrekt.

Indeling

Bel-etage:
Eigen entree op de bel-etage. In de vestibule en gang ligt de originele marmeren vloer. In de gang, het toilet en een berging.

De ruime eetkamerkamer en royale werkplek zijn voorzien van prachtige parketvloeren, fraaie hoge plafonds en twee open (gas)haarden. De geriefelijke open keuken aan de achterzijde, is voorzien van een natuurstenen werkblad met een lengte van 3 mtr. met diverse inbouw apparatuur en een 5 pits Boretti gasfornuis met twee ovens .Tussen eetkamer en keuken is nog een werkblad met natuursteen geplaatst. Via de keuken is er toegang tot een bordes dat via een trap naar de tuin aan de achterzijde leidt.

Eerste verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de eerste verdieping. Deze verdieping is tot een grote sfeervolle leefruimte verbouwd met verschillende functies .Er zijn overigens ook andere mogelijkheden voor de indeling van de oorspronkelijke slaapverdieping met badkamer. Deze verdieping heeft zowel aan de voor- en achterzijde een balkon. Aan de achterzijde kijkt men uit op de achtertuinen van de van Mierisstraat en Ruysdaelstraat.
Op deze verdieping zijn mooie op maat gemaakte boekenkasten met een geintegreerde kitchenette.

Souterrain:
Via de trap komt u uit in het souterrain. Ruime hal met veel opbergkasten. Aan de voorzijde de gasten badkamer met douche en wastafel en aangrenzend de wasruimte. Twee slaapkamers van goed formaat met in het midden fraaie maatwerk kastenwanden en een walkin closet bij de tweede slaapkamer. Die slaapkamer kijkt uit op de tuin . Aan de achterzijde de master bathroom voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Het souterrain heeft een gemiddelde stahoogte van ca. 2.21 m!

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 216 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Zeer ruime achtertuin op het zuidwesten, die grenst aan de achtertuinen van de van Mierisstraat en ruysdaalstraat
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht.
– Nog geen actieve verenging van eigenaren omdat het momenteel één eigenaar betreft
– De voorzijde van de drie verdiepingen zijn voorzien van geluidsisolerend glas. Het verkeer wordt niet gehoord.
– Cv ketel uit 2017
– Woning biedt verschillende mogelijkheden
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Baerlestraat 152

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen