HoofdFoto
Van Bossestraat 3 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 53 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 450.000,00

Van Bossestraat 3 3

Van Bossestraat 3-3, 1051 JS Amsterdam

Mooi, licht en gerenoveerd appartement van ca. 53 m². Dit appartement ligt in een bijzonder rustige straat, om de hoek met de Van Hallstraat en nabij het Westerpark. In de directe omgeving vindt u verschillende winkels voor o.a. de dagelijkse boodschappen, maar ook gezellige cafés en restaurants zijn in de buurt. Het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de ringweg A10 zijn gemakkelijk te bereiken.

Locatie:
Gelegen dichtbij het gezellige Westerpark. Stadsdeel West kenmerkt zich door de talloze voorzieningen zoals koffiesalons, cafés en restaurants. Het appartement ligt nabij het Marnixbad. Op zaterdag kunt u een bezoek brengen aan de Jordaan of even langs de bruisende Noordermarkt gaan met aangrenzend de biologische markt en de dagmarkt op de Lindengracht. Op steenworp afstand treft u de Haarlemmerstraat die in 2011 is verkozen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Diversiteit, sfeer, creativiteit, uitstraling en vooral veel zelfstandige ondernemers voeren hier de boventoon. De fonteinen op het Haarlemmerplein maken het compleet.

Indeling:
Entree. Ruime woonkamer met gashaard. Open keuken met 4-pits gasfornuis, koelkast met vriezer. Middels openslaande deuren toegang tot het balkon op het oosten. Via een kleine interne trap bereikt u aan de voorzijde de eerste slaapkamer, bergkast met aansluiting voor wasmachine en droger met daarnaast een badkamer met ligbad, wasbak en inloopdouche. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede slaapkamer met toegang tot het tweede balkon. Een separaat toilet en kast met C.V.-installatie. Door de hele woning ligt een mooie houten vloer.

Van Bossestraat
Tot 1877 was dit een molenrijk gebied net buiten Amsterdam. De trekvaart van Amsterdam naar Haarlem was daarbij de vitale verkeersader die het gebied ontsloot. De belangrijkste trekpleister was de Tweehonderd Roe, een kroeg net buiten de stadsgrenzen waar geen stedelijke belasting werd geheven. Nadat het gebied bij Amsterdam was ingelijfd ontstond de Staatsliedenbuurt waar alle straten genoemd zijn naar staatslieden uit de 18e en 19e eeuw. De buurt was ook wel bekend als de “koperen knopenbuurt” vanwege de grote groep tramconducteurs, de agenten en ander geüniformeerde beroepsbeoefenaars.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 53 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Volle eigendom, dus geen erfpacht
– Gezonde en actieve VVE. Maandelijkse bijdrage €147,42
– Energielabel A
– HR++ beglazing
– Parkeren via vergunningstelsel
– Geheel voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing
– Gevels zijn extra geïsoleerd
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Bossestraat 3

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen