HoofdFoto
Van Breestraat 192 I
AMSTERDAM

Oppervlakte: 85 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 795.000,00

Van Breestraat 192 I

VAN BREESTRAAT 192-I, 1071 ZZ AMSTERDAM.

In stadsdeel Oud-Zuid, gelegen op steenworp afstand van de Cornelis Schuytstraat, bieden wij u aan dit zeer licht en sfeervol 3-kamerappartement van ca. 85m2. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het in 2001 gerenoveerde gebouw ’t Bree-Huys. Dankzij de vele ramen krijgt het appartement een bijzondere lichtinval en een ruimtelijke uitstraling. Om de hoek treft u het Vondelpark, restaurant Ferilli’s, Visque, Carter en Bella Vista.

Ligging/bereikbaarheid:
Midden in het zeer gewilde stadsdeel (Oud-)Zuid, nabij de ‘Cornelis Schuyt’ met zijn diverse exclusieve winkels, nabij de Jacob Obrechtstraat en het prachtige Vondelpark. Alle voorzieningen zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen) bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij gelegen, evenals het winkelaanbod van de Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat enerzijds en het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Museumplein anderzijds.

Indeling:
Eerste verdieping:
Sfeervolle hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Lichte woonkamer met aan voorzijde een erker en een open keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast zijn er twee slaapkamers met in het midden de nette badkamer. In de badkamer is er een ligbad, douchecabine, toilet en een wastafel. In de hal is er separate toilet met fontein.

Van Breestraat:
Johannes Bernardus van Bree (1801-1857), componist, violist, dirigent en muziekpedagoog. Eerste dirigent van de maatschappij Caecilia. Componeerde cantates en missen.
Bron: Stadsatlas Amsterdam

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 85m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Volle eigendom, dus geen erfpacht
– Vernieuwde fundering in 2001
– Volledig gerenoveerd in 2001
– Actieve en gezonde VvE, bestaande uit 5 leden
– Maandelijkse servicekosten: € 200,- per maand
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Breestraat 192

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen