HoofdFoto
Van Breestraat 66
AMSTERDAM

Oppervlakte: 313 m2

Aantal kamers: 8

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 2.650.000,00

Van Breestraat 66

Van Breestraat 66 te AMSTERDAM

Ruim opgezet herenhuis met achtertuin en terras gelegen in een heerlijk rustige woonomgeving in één van de mooiste straten van Amsterdam Oud-Zuid.

Het herenhuis wordt gekenmerkt door een woonkeuken, woonkamer, mooi trappenhuis aan de achterzijde, 5 ruime slaapvertrekken, drie badkamers, zeer ruime kelder met daglicht en stahoogte van 2.25 m, zeer ruim tuin van 40 m² en nieuwe fundering uit 2001.

Het 5 verdiepingen tellende pand is gelegen op loopafstand van het Vondelpark. Dit fijne stadspark, de beroemde winkelstraten zoals de PC Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat en de vele goede restaurants in de directe omgeving, maken deze locatie extra aantrekkelijk.

Met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken, tram- en buslijnen verbinden u met de stad. Het meest nabij gelegen treinstation is Zuid WTC. Ring A10 bereikt u met de auto in 5 tot 10 minuten. Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (www.cition.nl).

Indeling:
Begane grond: 66,3 m²
Entree, zeer ruime en brede woon/eetkamer, aan de voorzijde bevindt zich de keuken en aan achterzijde de eetkamer met openslaande deuren naar de tuin.

Souterrain (stahoogte 2,25 m): 50,4 m²
Logeer/werkkamer met badkamer voorzien van een douche, toilet en douche, sauna, berging en wijnkelder.

Eerste verdieping: 73,7 m²
Royale woonkamer voorzien van een houten vloer en erker aan de straatzijde. Op de overloop bevindt zich het toilet met wastafel.

Tweede verdieping: 66,8 m²
Royale werk/slaapkamer aan de voorzijde, aan de achterzijde bevindt zich de masterbedroom met toegang tot het ruime balkon, badkamer met ligbad en dubbele wastafel, inloopkast, en op de overloop een toilet met wastafel.

Derde verdieping: 55,5 m²
Twee ruime slaapkamers, grote badkamer voorzien van een ligbad en dubbele wastafel en bijkeuken met wastafel en aansluiting voor was en droger.

Bijzonderheden:
– Herenhuis gelegen in Oud-Zuid
– Achtertuin 40 m²
– G.O. wonen 313 m²
– Bouwjaar 1902
– Eigen grond
– funderingsherstel (2001)
– Geen monument
– Parkeren via vergunningstelsel, op dit moment geen wachttijd
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Breestraat 66

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen