HoofdFoto
Van Eeghenstraat 61 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 194 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.625.000,00

Van Eeghenstraat 61 hs

Van Eeghenstraat 61hs, 1071EW te Amsterdam.
Op een van de mooiste plekken van Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit unieke drie-laags benedenhuis (ca. 194m²) aan. De woning beschikt over prachtige hoge plafonds, diverse authentieke details en is gelegen in een prachtig karakteristiek pand op steenworp afstand van het Vondelpark.

Ligging/bereikbaarheid:
Midden in het zeer gewilde stadsdeel (Oud-)Zuid, nabij de ‘Cornelis Schuyt’ met zijn diverse exclusieve winkels, op de hoek met de Jacob Obrechtstraat en het prachtige Vondelpark. Alle voorzieningen, zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen), bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij gelegen, evenals het winkelaanbod van de Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat enerzijds en het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Museumplein anderzijds.

Indeling:
Bel etage
Entree, tochtportaal. Hal met toegang tot alle vertrekken. Prachtige woonkamer ensuite met een plafondhoogte van bijna 3,5m. De woonkamer beschikt over diverse authentieke details zoals prachtige schouwen en originele ornamenten. Aan de achterzijde heeft u vanuit de erker een fraaie lichtinval. Het toilet is bereikbaar vanuit de hal.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. De tweede ruime slaapkamer, momenteel in gebruik als zitkamer heeft een prachtig uitzicht over de Van Eeghenstraat vanuit de erker. Deze kamer beschikt daarnaast over diverse inbouwkasten. De badkamer is tevens aan de voorzijde gelegen en beschikt over een ligbad, douche en dubbele wastafel.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkeuken is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een 5-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Aan de achterzijde van deze verdieping bevindt zich nog een ruime kamer die middels openslaande deuren toegang biedt tot de tuin op het zuidoosten. De wasruimte is tevens aan de achterzijde gelegen en ook deze ruimte heeft toegang tot de tuin. Berging aan de voorzijde.

Van Eeghenstraat:
Christiaan Pieter van Eeghen(1816-1889), Amsterdamse koopman, president-commissaris van de Nederlandsche Bank. Initiatiefnemer voor de aanleg van het Vondelpark.(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Drie-laags benedenhuis van ca. 194 m² (Nen rapport aanwezig)
– Volle eigendom, dus geen erfpacht
– Veel authentieke details zoals hoge plafonds, ornamenten en schouwen
– Kleine slapende VVE (2 leden)
– Grotendeels voorzien van dubbelglas
– CV-installatie
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Eeghenstraat 61

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen