HoofdFoto
Van Heenvlietlaan 128
AMSTERDAM

Oppervlakte: 129 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Huur: € 2.350,00 per maand

Van Heenvlietlaan 128

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Van Heenvlietlaan 128, 1083 CL Amsterdam.

Luxe gerenoveerd vierkamerappartement (ca. 129m²) gelegen op de zesde verdieping van een statig complex in Buitenveldert. In de nabije omgeving van het appartement vindt u diverse scholen, sportgelegenheden, winkels en openbaar vervoersmogelijkheden.

Op loopafstand is het overdekte winkelcentrum “Groot Gelderlandplein”, de Zuidas en de Beethovenbuurt met een variëteit aan winkels en exclusieve boetiekjes, evenals talloze restaurants, het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Locatie/Bereikbaarheid:
Het appartement is eenvoudig te bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving en ook trein-/metrostation Amsterdam-Zuid/WTC is makkelijk en snel te bereiken. Het complex is tevens uitstekend gelegen ten opzichte van de Ring A10 (afslag 109

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Een parkeervergunning is binnen een uur geregeld. De internationale school is met auto, tram of fiets snel te bereiken.
Snelle verbinding met de A9, A2, A10 en A4.

Tramlijn 5 en metrolijn 51 brengt u binnen no time naar het centrum van Amsterdam of de luchthaven Schiphol.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met twee liften die u naar de zesde verdieping brengen.

Zesde verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer treft u aan uw rechterhand. Naastgelegen keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Het appartement beschikt verder over drie goed formaat slaapkamers. De badkamer is bereikbaar vanaf de hal en beschikt over een ligbad, douche en dubbele wastafel. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal. Het appartement beschikt tot slot over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden

– Appartementsrecht 129m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig).
– Drie ruime slaapkamers.
– Gelegen op de zesde verdieping.
– Niet geschikt voor woningdelers.
– Voorschot stokkosten € 125,- per maand.
– Complex voorzien van een lift.
– Externe berging van 4m2 gelegen in de onderbouw.
– Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Heenvlietlaan 128

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen