HoofdFoto
Van Heenvlietlaan 301
AMSTERDAM

Oppervlakte: 107 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 550.000,00

Van Heenvlietlaan 301

VAN HEENVLIETLAAN 301 + PP, 1083 DD AMSTERDAM

Gunstig gelegen en goed onderhouden 3- kamer maisonnette (ca 107m²) met 2 terrassen, berging en parkeerplaats gelegen op de 2de en 3de verdieping van het luxe complex Henkenshage naar een ontwerp van Thijs Asselbergs. Het complex, gebouwd in 1999, is uitstekend onderhouden. De mooie glazen entree is voorzien van een video intercom, lift en trappenhuis. De gemeenschappelijke binnentuin is aangelegd onder Japanse architectuur. Het appartement wordt te koop aangeboden in combinatie met de parkeerplaats in de parkeerkelder.

Ligging:
In de nabijheid van het appartement treft u het moderne winkelcentrum Gelderlandplein, alwaar u terecht kunt voor vele producten en diensten. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het op loopafstand gelegen buurtwinkelcentrum. Voor een rustige en groene omgeving bevindt zich in de directe nabijheid het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Beatrixpark en het grote en gevarieerde Amstelpark. De aanwezigheid van diverse bus en metrohaltes, alsmede treinstation Zuid/WTC en de uitvalsweg naar de A10 (de ring rondom Amsterdam) en de Schiphollijn zorgen ervoor dat dit centraal gelegen appartement voor eenieder goed bereikbaar is.

Indeling:
Begane grond:
Entree, lift en trappenhuis.

Tweede verdieping:
Entree, ruime hal met trap naar de hoger gelegen woonverdieping. De ruime en lichte hal geeft voorts toegang tot 2 royale slaapkamers waarvan één beschikt over een terras gelegen op het westen. Badkamer v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel. Twee bergkasten waar van een met wasmachine-/drogeraansluiting.

Derde verdieping:
Royale woonkamer met openslaande deuren naar terras op het westen. Open eetkeuken v.v. 4-pitsgasfornuis, oven/magnetron, afwasmachine en koelvriescombinatie. Hal met separaat toilet met fontein. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruime opbergkast.

Bijzonderheden:
– 3-kamer appartement van ca. 107m² (NEN2580)
– 2 terrassen (Op west)
– Erfpacht afgekocht t/m 16-01-2049
– Privéplek in de parkeergarage op de begane grond
– Gemeenschappelijke fietsenberging
– Privé berging op de begane grond
– Dubbel glas
– Actieve VvE
– Servicekosten: €196,77 per maand
– Video-intercom
– C.V. ketel Intergas 2010
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Heenvlietlaan 301

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen