HoofdFoto
Van Heuven Goedhartlaan 73
AMSTELVEEN

Oppervlakte: 226 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.595.000,00

Van Heuven Goedhartlaan 73

Van Heuven Goedhartlaan 73, 1181 LE Amstelveen.

Fantastisch gelegen hoekwoning van ca. 226 m² met twee parkeerplaatsen en een ruim balkon op het westen, gelegen in het centrum van Amstelveen. De woning maakt deel uit van het luxe appartementencomplex The City Garden, dat ontworpen is volgens de eeuwenoude Feng Shui-theorie. Het hart van het gebouw wordt gesierd door de onder architectuur aangelegde binnentuin. Naast de 77 riante koopappartementen zijn er in dit unieke nieuwbouwcomplex ook een hotel en twee restaurants.

Locatie/bereikbaarheid:
Deze Hoekwoning is gelegen in de fraaie woonomgeving Elsrijk, grens van het Stadshart. De omgeving kenmerkt zich door veel groen, de centrale ligging en veel goede voorzieningen als scholen (internationale school), openbaar vervoer en winkels. De woning is gelegen op loopafstand van het openbaar vervoer (tramlijnen 5 en 51) en het luxe overdekte winkelcentrum het “Stadshart” met diverse leuke winkels, horeca gelegenheden en de Schouwburg van Amstelveen. Ook diverse uitvalswegen (o.a. A9) zijn snel en gemakkelijk te bereiken naar o.a. Amsterdam-Zuid en Schiphol.

Indeling:
Via de luxe gemeenschappelijke entree voor de appartementen in gebouw D betreedt u het appartementencomplex. De entree heeft twee liften, een trappenhuis, de postbussen en toegang middels videofoon. De parkeerplaatsen bevinden zich in de afgesloten parkeerkelder welke enkel door bewoners toegankelijk is met een op afstand bedienbare toegangsdeur. Op de begane grond bevindt zich de (fietsen-)berging.

Achtste verdieping:
Ruime entree welke toegang biedt tot alle vertrekken. Een ruime hal, de 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een met voorzieningen voor een ligbad en een aparte douche en 2e toilet en de 2e badkamer is geschikt voor het plaatsen van een douche en wastafel. In de hal is een aparte inbouwruimte gecreëerd die als garderobe gebruikt kan worden.

De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer voorzien van aansluitingen voor ligbad, toilet, douche en eventueel een wastafel. De tweede, derde en vierde slaapkamer hebben allen een goede maatvoering en delen de tweede badkamer voorzien van aansluitingen voor douche en wastafel. Separaat is er een ruimte met aansluiting ten behoeve van het gastentoilet met fontein. Naast de berging in de kelder is er nog een bergruimte in het appartement. Deze bergruimte is voorzien van wasmachine-/drogeraansluiting en mechanische ventilatie.

Aan het einde van de hal bereikt u de royale woonkamer welke overgaat in de keuken. De keuken is voorzien van de aansluitingen voor een kookeiland en diverse apparatuur. Vanuit de woonkamer is het balkon op het westen te bereiken, hier kan men desgewenst de hele dag genieten van het uitzicht en de zon. De keuken, badkamers en het toilet worden casco opgeleverd en zijn door de koper naar eigen inzicht in te richten.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht ca. 226 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Berging gelegen in de onderbouw
– Twee parkeerplaatsen gelegen in de onderbouw
– Balkon/terras van ca. 17 m2
– Woning zal in huidige staat worden opgeleverd
– Restitutie overdrachtsbelasting ter gunste van verkoper
– Oplevering in overleg.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Heuven Goedhartlaan 73

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen