HoofdFoto
Van Hilligaertstraat 32 B
AMSTERDAM

Oppervlakte: 57 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 400.000,00

Van Hilligaertstraat 32 B

Van Hilligaertstraat 32-B, 1072KA Amsterdam
Leuk en sfeervol tweekamerappartement (ca. 57 m²) aangeboden op een toplocatie midden in de populaire Pijp in Amsterdam Zuid! Het appartement beschikt over een eigen entree en een heerlijk zonnig balkon op het zuiden.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen in de gezellige Pijp welke zich kenmerkt als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl van begin 20e eeuw. Veel gezelligheid is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. De Albert Cuypmarkt zit om de hoek welke 6 dagen per week te bezoeken is. Naast het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse tramlijnen en de Noord/Zuidlijn), maar ook met de fiets en de auto gemakkelijk te bereiken.

Indeling
Via de fraaie buitentrap komt u de woning binnen via de eigen entree op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft middels een sfeervolle erker vrij uitzicht over de straat. De voorzijde is volledig voorzien van dubbele beglazing. De ruime slaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen en heeft toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. De keuken (Piet Zwart), met openslaande deuren naar het balkon, is tevens aan de achterzijde gelegen en beschikt over onder andere een ingebouwd 5-pits gasfornuis, een vaatwasser en heeft een sfeervolle, landelijke uitstraling.
De moderne badkamer is centraal gelegen en beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.

Op de vierde verdieping beschikt dit appartement nog over een ruime en nette afgewerkte berging.

Van Hilligaertstraat:
Naar Paulus van Hilligaert (1595 – 1640), schilder. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Tweekamerappartement van ca. 57 m² (NEN2580)
– Balkon op het zonnige zuiden
– Nette berging op de vierde verdieping
– Grote VVE, professioneel beheer
– Bijdrage VVE bedragen € 122,61 per maand
– Gemeentelijk monument
– Recht van erfpacht, afgekocht tot 30-09-2054
– Aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht in 2019 gedaan
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Hilligaertstraat 32

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen