HoofdFoto
Van Nijenrodeweg 459
AMSTERDAM

Oppervlakte: 88 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.850,00 per maand

Van Nijenrodeweg 459

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Van Nijenrodeweg 459, 1082 HL Amsterdam

Lichte en comfortabele driekamer woning van circa 88 m2 met een balkon aan de voor- en achterzijde.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning ligt op een geweldige locatie in het zuidelijk deel van de stad tussen de Zuidas en Amstelveen, in een rustige en groene wijk met veel scholen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein. Een gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree met lift naar de zesde verdieping.

Zesde verdieping:
Entree met ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Direct aan de voorzijde de keuken met diverse inbouwapparatuur en een balkon aan de voorzijde. In de hal een separaat toilet. Ruime slaapkamer met aangrenzend de fijne ruime woon/eetkamer met een balkon aan de achterzijde. Aan de achterzijde tevens de tweede slaapkamer met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– Woning gelegen op de zesde verdieping met prachtig uitzicht
– Berging op de begane grond
– Lift
– Twee ruime slaapkamers
– Gemeubileerd
– Huurprijs is exclusief, gas, water, elektra, tv en internet
– De huurprijs is exclusief voorschot stookkosten € 70,- per maand.

Beautiful spacious comfortable 2-bedroom apartment of approximately 88 m2 with amazing view.

Location / accessibility:

Located in the southern part of the city between the Zuidas and Amstelveen, in a quiet and green neighbourhood with many schools. The VU University and the VU medical hospital are located nearby. In the immediate vicinity you will find the Amsterdamse forest, the Kalfjeslaan and the Amstelland nature reserve.

Close to good shopping facilities; the Rooswijck shopping center and the modern and luxurious Gelderlandplein. Within walking distance you will find public transport (tram 5, 51 and various bus connections). Highway A10, exit S108 and S109 and A 9 are a short distance away . WTC / Zuid station and RAI station are quickly and easily accessible.

Layout:

Common entrance with elevator to the sixth floor.

Sixth floor:

Entrance with spacious hall that provides access to all rooms. Directly at the front the kitchen with various appliances and a balcony at the front. In the hall is a separate toilet. The large bedroom has a double bed and a spacious wardrobe. The second bedroom can be furnished as desired. Nice spacious living / dining room with a balcony facing the south. The bathroom is modern and equipped with a shower and sink.

Details:

– Property located on the sixth floor with a beautiful view

– Storage room on the ground floor

– Elevator

– Two spacious bedrooms

– Furnished

– Rent is exclusive, water, electricity, TV and internet

– Alongside the monthly rent is payable an amount of € 70 for the central heating.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Nijenrodeweg 459

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen