HoofdFoto
Van Oldenbarneveldtplein 15 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 62 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 450.000,00

Van Oldenbarneveldtplein 15 2

Van Oldenbarneveltplein 15-2, 1052JL Amsterdam
Aan een heerlijk groen plein in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West, op steenworp afstand van de Jordaan, bieden wij dit sfeervolle appartement van ca. 62m² aan. Het appartement verkeert in keurige staat, is voorzien van een extra diep balkon op het zonnige zuiden en is gelegen op eigen grond!

Bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram en bushaltes bevinden zich op loopafstand) en diverse uitvalswegen (Ring A10, S103). Parkeren gaat via het vergunningsstelsel en u kunt uw auto kwijt voor de deur, waarvoor geen wachtlijst bestaat. De woning is gelegen in Amsterdam West op steenworp afstand van de gezellige Jordaan, met haar vele restaurantjes, cafés, boetiekwinkels, speciaalzaken en gezellige markten. Om de hoek treft u het altijd levendige Hugo de Grootplein met diverse horecazaken en winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn, Etos, Gall&Gall).

Indeling:
Tweede verdieping
Entree. Bij binnenkomst treft u de keuken die is voorzien van onder andere een 6-pits gasfornuis, vaatwasser en brede heteluchtoven. De lichte woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het extra diepe balkon, pal op het zuiden! Via een korte hal heeft u toegang tot de ruime badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Vanuit de hal is er ook toegang tot het aparte toilet met fontein. Aan de voorzijde van het appartement is er middels een schuifdeur toegang tot de ruime slaapkamer met prachtig uitzicht op het groene en vooral erg rustige Van Oldenbarneveldtplein. De masterbedroom is momenteel opgedeeld in een slaapgedeelte en een walk-in closet, maar is eenvoudig op te delen in twee goede slaapkamers. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige houten vloer.

Van Oldenbarneveldtplein:
Van Oldenbarneveldt (1547-1619), staatsman, raadspensionaris van Holland. Hij gaf de stoot tot de oprichting van de Verenigde Oostindische Compagnie. Geraakte na vele jaren van samenwerking met prins Maurits in conflict en liet ten slotte het leven op het schavot. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht ca. 62 m² (NEN2580)
– Diep en zonnig balkon (ca. 6 m²) op het zuiden
– Op dit moment één slaapkamer, eenvoudig om te zetten naar twee
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
– Weinig tot geen inkijk aan zowel voor- als achterzijde
– Actieve en gezonde VVE bestaande uit 4 appartementen
– Maandelijkse servicekosten €67,74
– CV installatie, Intergas HR uit 2017
– Volledig voorzien van dubbelglas en vloerisolatie
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Oldenbarneveldtplein 15

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen