HoofdFoto
Van Ostadestraat 204 A
AMSTERDAM

Oppervlakte: 101 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Huur: € 2.695,00 per maand

Van Ostadestraat 204 A

Van Ostadestraat 204-A, 1073 TS Amsterdam

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Gerenoveerde woning (circa 101 m²) met tuin, patio én twee slaapkamers en atelierruimte in de welbekende Amsterdamse Pijp.

Locatie/bereikbaarheid:
Deze gerenoveerde woning is gelegen in De Pijp, in stadsdeel Oud-Zuid. Deze buurt staat bekend om het brede aanbod winkels, cafés en restaurants. Ook het Sarphatipark en de altijd gezellige Albert Cuypmarkt bevinden zich op loopafstand. De bereikbaarheid is uitmuntend, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De metrohalte van de Noord/Zuidlijn alsmede diverse andere tram- en bushaltes bevinden zich in de directe omgeving. Het centrum van Amsterdam bereikt u binnen enkele fietsminuten.

Indeling
Entree op de begane grond. Berging met meterkast. Grote lichte open woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een Quooker, vaatwasser, combi oven/magnetron, ceramische inductie kookplaat, koel/vries combinatie van Bosch. Wanneer u de woonkamer doorloopt bereikt u de eerste slaapkamer met uitkijk op de patio en de hal, welke toegang biedt tot de rest van de vertrekken.

Separaat toilet met wastafel. Ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Twee separate afgesloten kasten met was- en droger aansluiting en C.V.-ketel. Tweede slaapkamer tevens aangrenzend aan de patio. Aan de achterzijde een atelier ruimte. Badkamer en-suite met douche en wastafel. Toegang tot de ruime achtertuin (circa 55 m²) middels openslaande deuren. De tuin is pal op het zuiden gelegen, wat hem heerlijk zonnig maakt. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige houten vloer en inbouwspots.

Van Ostadestraat:
Adriaan van Ostade (1610-1685), schilder van het boerenleven. Het gedeelte tussen Amsteldijk en Sweelinckstraat heette vroeger Hoedemakerstraat (Rb. Nieuwer-Amstel 20-3-1883) en nummerde vanaf de Amsteldijk, zoals thans nog de Kuipersstraat en andere nabij gelegen straten die voor 1896 zijn aangelegd door de gemeente Nieuwer-Amstel. Toen dit gedeelte in 1904 werd genoemd in de Van Ostadestraat, moet er worden omgenummerd.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 101 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Tuin op het zuiden
– Patio
– Inbouwapparatuur van Bosch
– Wasmachine en droger
– Quooker
– Exclusief gas, water, elektra, tv en internet
– Twee maanden waarborgsom
– Oplevering kan per direct.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Ostadestraat 204

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen