HoofdFoto
Van Tuyll van Serooskerkenplein 44 -3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 124 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 895.000,00

Van Tuyll van Serooskerkenplein 44 -3

Spectaculair dubbel bovenhuis (ca. 124m²) met een riant dakterras (23m²) op een fantastische locatie in de Stadionbuurt.

Het appartement is gelegen aan een autoluw plein in het zeer gewilde stadsdeel Zuid. De woning is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, zo bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand, er zijn diverse bus- en tramverbindingen en met tram 16 en 24 bent u zo in het centrum. Tevens bent u vanuit hier vlakbij het metrostation op de Amstelveenseweg en het treinstation Amsterdam Zuid.

Nabij treft u het Olympisch Stadion, de Zuidas en verschillende basis- en middelbare scholen (onder andere de British School of Amsterdam). Op een steenworp afstand bevinden zich diverse horecagelegenheden en winkels waaronder een bakker, slagerij en supermarkt. Ook het nieuwe winkelcentrum op het Stadionplein bevindt zich op loopafstand.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping. Op de derde verdieping bevindt zich de zeer ruime woonkamer die aan de voorzijde is gelegen, de woonkamer heeft grote ramen en een charmante erker met een prachtig uitzicht over het plein. Tevens is de gehele woonkamer voorzien van een eiken houten vloer en een houtkachel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken, de keuken heeft heeft een hardstenen blad en is voorzien van diverse Smeg apparatuur, een inbouw wijnkoelkast van Miele en een Quooker. Via de openslaande deuren betreedt u de werk/slaapkamer aan de achterzijde, hier treft u tevens het entree naar het balkon. Verder bevindt zich een extra gasten toilet op deze verdieping.

Vierde verdieping
Op deze verdieping bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van airconditioning. Ook treft u hier een luxe badkamer, die voorzien is van een inloopdouche met dubbele regendouche, groot ligbad en dubbele wastafelmeubel. Aan de achterzijde bevindt zich een zeer riant dakterras van 23 m².

Zolder
In de kap bevindt zich een ruime opbergzolder met aansluiting van de CV ketel.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte van circa 124 m² (exclusief dakterras van circa 23 m²), NEN2580 meetrapport aanwezig.
– 3 ruime slaapkamers
– Riant dakterras met wateraansluiting
– Woning in 2014 volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat
– Video intercom
– Keuken met Inbouwapparatuur
– Luxe schakelmateriaal inclusief prachtige spots en dimmers
– Voorzien van dubbele beglazing
– Erfpacht alg. bep. 2000. Looptijd 15-12-2054. Jaarcanon € 688,56
– Aanvraagdatum overstap vastgelegd
– VvE eigen beheer, 4 leden, servicekosten € 214 p/maand
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelstel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Tuyll van Serooskerkenplein 44

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen