HoofdFoto
Van Tuyll van Serooskerkenweg 78 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 128 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 950.000,00

Van Tuyll van Serooskerkenweg 78 3

Van Tuyll van Serooskerkenweg 78-III, 1076 JN Amsterdam

Spectaculair dubbel bovenhuis (ca. 128m²) met riant dakterras (28m²) op fantastische locatie in de Stadionbuurt.

Locatie en bereikbaarheid
Dit dubbele bovenhuis met groot dakterras is gelegen in de populaire Stadionbuurt. Het jaren 30 pand is in 2010 volledig gerenoveerd, met oog voor details. De ruim opgezette straat in het prachtige Amsterdam Zuid is voorzien van een groenstrook en bevindt zich te midden van allerlei voorzieningen. Nabij treft u het Olympisch Stadion, de Zuidas en verschillende basis- en middelbare scholen (onder andere de British School of Amsterdam). Op een steenworp afstand bevinden zich tevens diverse horecagelegenheden en winkels waaronder een bakker, slagerij en supermarkt. Ook het nieuwe winkelcentrum op het Stadionplein bevindt zich op loopafstand.
In de straat is ruimschoots parkeermogelijkheid, parkeren via vergunningstelstel (thans twee parkeervergunningen). Station-Zuid WTC met vele openbaar vervoersmogelijkheden is gelegen op loopafstand maar de locatie is ook uitstekend te bereiken met de auto via de ring A10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109). Het centrum van Amsterdam bevindt zich op enkele minuten fietsafstand en ook het Vondelpark is dichtbij.

Indeling
Derde etage:
Afgesloten entree op de tweede verdieping met daarachter de trap naar de derde verdieping. Hal met toegang tot de vier ruime slaapkamers. Aan de achterzijde de master bedroom met badkamer en-suite voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel. Vanuit de master bedroom directe toegang tot het balkon aan de achterzijde middels openslaande deuren. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkasten en openslaande deuren naar het balkon. Op het balkon is de CV-ketel netjes in de buitenkast geplaatst.
Op de gang bevindt zich het separaat toilet en een tweede badkamer met douche en wastafel. Aan de voorzijde de derde zeer ruime slaapkamer. In de vierde slaapkamer die tevens aan de voorzijde gesitueerd is, bevinden zich een afgesloten waskast met wasmachineaansluiting en separate afgesloten meterkast met slimme meter, watermeter en internetaansluiting.
Vierde etage:
Middels de riante trap bereikt u de woonkamer met schitterende hoogte en opengewerkte kap. Dankzij de vele dakramen en het aangrenzende dakterras is de living heerlijk licht. Meerdere dakramen zijn voorzien van automatische zonwering. De living beschikt tevens over een open haard. Keuken en kookeiland met natuurstenen blad, 5-pits gasfornuis, Quooker en diverse inbouwapparatuur waaronder koel/vries combinatie en combi magnetronoven van Bosch. Middels dubbele openslaande deuren bereikt u het aangrenzende ruime (circa 30m²) dakterras, voorzien van een wateraansluiting. Door de gehele woning ligt een lamelparket vloer, er hangen Maretti spots en alle ramen zijn voorzien van dubbel glas (2010). De vierde verdieping beschikt over een video intercom.
Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte van circa 128m² (exclusief dakterras van circa 28m² incl. trap 3e verdieping 4,5m²), NEN2580 meetrapport aanwezig. Conform het NEN2580 rapport 123,1m² de trap op de 3e verdieping 4,5m² hebben wij meegenomen in de metrage. De vide op de 4e verdieping van 5m² hebben we niet meegenomen in de aanmelding.
– Vier ruime slaapkamers
– Living met opengewerkte kap (skylight), hoge plafonds en dakramen
– Riant dakterras met wateraansluiting
– Woning in 2010 volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat
– Video intercom op de vierde etage
– Open haard
– keuken met Inbouwapparatuur van Bosch, Quooker.
– Luxe schakelmateriaal inclusief prachtige spots en dimmers (Maretti)
– Automatische zonwering
– Voorzien van dubbele beglazing
– CV (Remeha Avanta CR 2010) in buitenkast geplaatst
– Erfpacht alg. bep. 2000. Looptijd 15-11-2054. Jaarcanon €912,69
– Aanvraagdatum overstap vastgelegd 6-dec. 2019.
– VvE eigen beheer, 4 leden, servicekosten €98,85 p/maand
– Slimme meter energie en gas
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelstel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Tuyll van Serooskerkenweg 78

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen