HoofdFoto
Van Woustraat 143 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 81 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 550.000,00

Van Woustraat 143 2

Van Woustraat 143-2, 1074 AJ Amsterdam

Goed ingedeelde vijfkamer woning van circa 81m2 met drie balkons gelegen in één van de leukste buurten van Amsterdam: de Pijp! Deze woning is gelegen in het meest levendige deel van de Pijp. Dat is dus lekker winkelen, boodschappen doen, terrasjes pikken en op vrijdagmiddag borrelen. De Van Woustraat is wonen met de Pijp en Amsterdam Zuid aan je voeten – de stad in je zak – en toch lekker vrij ademen in het groen van het nabij gelegen Sarphatipark.

Locatie/bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die zes dagen per week te bezoeken is, is uiteraard sfeerbepalend. Naast alle gezelligheid en vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16, 24 en de Noord/Zuidlijn), de fiets en de auto.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Direct aan de voorzijde de eerste slaapkamer met aangrenzend een balkon. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Als u doorloopt naar achteren komt u in het midden uit bij de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. De badkamer treft u ook aan de achterzijde van de woning, deze is voorzien van een douche, toilet, wastafel en beschikt over een wasmachineaansluiting.

Optie: Op een gemakkelijke manier zijn de beide wanden tussen de woonkamer en de achtergelegen slaapkamer te verwijderen waardoor u een grote ruimte creëert met in het midden de dan open keuken.

Derde verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de derde verdieping waar de vierde slaapkamer is gelegen met tevens een balkon.

Van Woustraat:
Geert van Wou (1460-1524), vermaard klokkengieter uit Kampen.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 81 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond dus géén recht van erfpacht
– Vier slaapkamers
– Gezonde Vereniging van Eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 119,61
– De woning is per 02-01-2020 beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Woustraat 143

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen