HoofdFoto
Vinkenstraat 80 B
AMSTERDAM

Oppervlakte: 44 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 350.000,00

Vinkenstraat 80 B

Vinkenstraat 80-B, 1013 JV Amsterdam

Bijzonder fraai en hoogwaardig gerenoveerd appartement (ca. 44m²) gelegen op een prachtige locatie aan de Vinkenstraat in het centrum van Amsterdam. In 2016 is dit pand geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe fundering. Het appartement is per direct beschikbaar!

Indeling
Eerste verdieping
Entree. Hal voorzien van diverse praktische inbouwkasten en een toilet met fontein. Aan de voorzijde bevindt zich een lichte woonkamer met twee grote ramen (draai/kiep) die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Naar de achterzijde toe is er toegang tot de ruime eetkeuken die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en ruimte biedt voor een eettafel. Vanuit de eetkeuken is er toegang tot de slaapkamer aan de rustige achterzijde van het pand. De slaapkamer heeft direct toegang tot de badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. De aanwezigheid van inbouwspots zorgt voor warme en lichte uitstraling. Door de hele woning ligt een mooie houten parketvloer.

Locatie
De Vinkenstraat loopt parallel aan de Haarlemmerstraat en is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de rand van de grachtengordel, op loopafstand van De Jordaan, Amsterdam CS en de Dam.
De Haarlemmerstraat ligt tussen de Nieuwendijk en Haarlemmerdijk te midden van tal van gezellige en leuke winkels, restaurants en cafés en op loopafstand van de populaire Noorder-, Wester- en Lindengrachtmarkt. De locatie is prima te bereiken zowel met diverse openbaar vervoer (trams, bussen en trein) als met eigen vervoer ( Ring A10, afslag S 103 ).

Vinkenstraat
De strook ten zuiden van de Haarlemmerdijk, tussen de huidige Binnen Oranjestraat en het Haarlemmerplein, werd in de zestiende eeuw de Rietvink genoemd naar de oude herberg. De hier in de zeventiende eeuw aangelegde straat werd daarop afwisselend Rietstraat, Vinkenstraat en Middenstraat genoemd. Daarvan is ten slotte de naam Vinkenstraat blijven hangen. Op de Rietvink werd in 1566 de eerste openbare predicatie gehouden voor de protestanten. Binnen de stad was dat toen nog niet geoorloofd. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Appartementsrecht van ca. 44m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– In 2016 volledig gerenoveerd
– Het pand is voorzien van een nieuwe fundering
– Voorzien van vloerverwarming
– Goed geïsoleerd
– Appartement is gelegen op een van de meest charmante stukjes in Amsterdam
– Gezonde en actieve VVE. Maandelijkse bijdrage €157,14
– Gelegen op erfpachtpacht grond. Afgekocht 31-10-2065. Alg. bep. 2000
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Per direct beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Vinkenstraat 80

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen