HoofdFoto
Weesperzijde 32 e
AMSTERDAM

Oppervlakte: 142 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.175.000,00

Weesperzijde 32 e

Rijkelijk wonen aan de Amstel.

Dit goed onderhouden 5-kamerappartement met een totaal woonoppervlak van ca. 142 m² en goed terras op het oosten, is gelegen aan het mooiste deel van de Weesperzijde. Nabij het Amstel Hotel en theater Carré met schitterend uitzicht over de Amstel.

De woning ligt op de derde en vierde (tevens bovenste) verdieping van een prachtig Rijksmonument, dat in 1884-1885 is gebouwd op erfpachtgrond welke is AFGEKOCHT tot en met 15 november 2048.

De 6,8 meter brede woonkamer met fraaie raampartijen heeft prachtig zicht over het water, de ruime eetkeuken geeft middels openslaande deuren toegang tot het terras. Op de vierde verdieping zijn drie slaapkamers en zeer ruime badkamer aanwezig.

De vereniging van eigenaren bestaat uit 5 leden (Weesperzijde 32). De servicekosten bedragen € 271,- per maand. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd.

INDELING
Begane grond: gezamenlijke entree met aansluitend de gang en het zeer verzorgde, monumentale trappenhuis naar de verdiepingen. Individuele berging van ca. 8 m².

Derde verdieping:

Ruime ontvangsthal met garderoberuimte en gastentoilet met fontein en toegang tot de woonkeuken met openslaande deuren aan de achterzijde naar het terras op het oosten.

Aan de voorzijde is de living gesitueerd met heerlijk uitzicht. Indien gewenst, is de living af te sluiten van de woonkeuken.

Vierde verdieping: overloop, met toegang tot drie slaapkamers, cv, was- en droogmachine, badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is zeer centraal gelegen aan de Amstel. De Stopera, het prachtige Theater Carré, het mooie Amstelhotel en het Rembrandtplein met een diversiteit aan uitgaansgelegenheden bevinden zich op loopafstand. Wanneer u de Nieuwe Amstelbrug overloopt staat u direct in de bruisende en hippe Pijp. Tevens is de woning gelegen tussen de twee leukste markten van Amsterdam; de Albert Cuypmarkt en de Dappermarkt.

Voor ontspanning zijn het populaire Oosterpark of het Sarphatipark ideaal. Op de hoek van de Swammerdamstraat met de Ruyschstraat is het welbekende restaurant “Loetje” gevestigd, voor elke Amsterdammer een begrip. Ook ligt café restaurant “De Ysbreeker” direct om de hoek. Openbaar vervoer is praktisch voor de deur (tram 3 en de metro op de Wibautstraat) en diverse uitvalswegen zijn nabij.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunning systeem. Zoals bij u uiteraard bekend zal zijn, is er een wachtlijst voor een vergunning in dit deel van Amsterdam. Het goede nieuws is echter dat deze woning zo gunstig is gelegen dat u alles lopend en/of op de fiets kunt doen of bij slecht weer, met het openbaar vervoer.

Amstel:
De rivier waaraan Amsterdam zijn naam en ontstaan dankt.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 142 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig).
– BVO 160 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig).
– Gemeentelijke erfpacht: Afgekocht tot 15 november 2048.
– Rijksmonument.
– Actieve VvE, bestaande uit 5 leden.
– Servicekosten bedragen € 271,33,- per maand.
– Terras 10 m² .
– Berging 8 m² .
– Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Gemeente Amsterdam).
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Weesperzijde 32

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen