HoofdFoto
Westerkade 27 H
AMSTERDAM

Oppervlakte: 87 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.950,00 per maand

Westerkade 27 H

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Westerkade 27 HS, 1015 XE Amsterdam.

Goed ingedeelde twee laagse benedenwoning op een fantastische locatie in het centrum van Amsterdam.

Locatie/bereikbaarheid:
De Westerkade is een levendig stukje gracht, aan het begin van de Bloemgracht. Op slechts vijf minuten loopafstand bevinden zich onder andere de Westerstraat, de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk. De boodschappen doe je in de Frederik Hendrikbuurt dat is naastgelegen – met veel buurtwinkels zoals de kapper, koffie-, bakker, kaas-en visboer en grote en kleine eco supermarkten.

Elke zaterdag en maandag zijn er gezellige markten op de Noordermarkt, in de aangrenzende Westerstraat en op de Lindengracht. Maar ook diverse hotspots in West zoals de Foodhallen met onder andere een bioscoop en bibliotheek bevinden zich op loopafstand. De locatie bevindt zich te midden van een grote diversiteit aan gezellige cafés, goede restaurants en hippe boetieks (denk aan de Negen Straatjes). Voor sport en recreatie kunt u terecht in het Westerpark. De woning is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto (de Ring A10 is o.a. te bereiken via de S105).

Indeling:
Entree met directe toegang in de woning. Open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde de goed opgezette woonkamer. Grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding in de woning. Interne trap met separaat toilet op de hal naar het souterrain waar de twee ruime slaapkamers zijn gelegen. Boven de trap een ruime opbergkast. In het souterrain met een gemiddelde stahoogte van ca. 2.11m nog extra opbergkasten en de badkamer die is voorzien van een douche, bad, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 87 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Woning is per direct beschikbaar
– Twee ruime slaapkamers
– Huurprijs is inclusief servicekosten. Exclusief, gas, water, elektra, tv en internet
– Twee maanden borg
– Kan gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd worden
– Parkeren via vergunningstelsel: Bron parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Westerkade 27

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen