HoofdFoto
Westermarkt 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 161 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Huur: € 3.650,00 per maand

Westermarkt 2

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Westermarkt 2-6, 1016 DK te Amsterdam.

Zeer goed gerenoveerd en gemeubileerd bovenhuis (ca. 161 m²) met dakterras (ca. 70 m²) en bereikbaar met lift, gelegen aan de Westermarkt. Bestaande uit een ruime woonkeuken/-kamer, een master bedroom met naastgelegen badkamer en daarnaast twee slaapkamers met gedeelde badkamer. Gelegen op een perfecte locatie naast de prachtige wel bekende Westerkerk.

Ligging/bereikbaarheid:
De Westermarkt is gelegen in het hart van de Jordaan, vlak bij de Elandsgracht en op een steenworp afstand van de 9 straatjes. De vele galerieën en restaurantjes zorgen voor een zeer ontspannen sfeer.

De woning is zeer centraal gelegen qua openbaarvervoermogelijkheden, denk hierbij aan de tram voor de deur het centraal station op fietsafstand. Tevens zijn er in de buurt verschillende Q-park garages.

De woning:
De woning is gelegen op de zesde verdieping en is hoogwaardig gerenoveerd én gemeubileerd.

De kantoorruimte (5e verdieping):
Tevens is het mogelijk de ondergelegen kantoorruimte van circa 300m2 VVO onder het appartement te huren.

Westermarkt:
Bij de aanleg van het plein in 1616 werd dit als Keizersmarkt gedoopt, maar met de bouw van de Westerkerk, voltooid in 1630, kreeg het plein in de volksmond de naam Westermarkt en verdrong daardoor de officiële naam Keizersmarkt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:

– Huurprijs bedraagt € 3.650,- exclusief servicekosten, gas, elektra, tv en internet.
– De servicekosten bedragen € 266,- onder de servicekosten wordt verstaan: Elektra algemene ruimte, koud en warm water (vast bedrag), water, communicatiemiddelen, W & E installaties (lift), schoonmaak algemene ruimte, alarmmelding/beveiliging.
– Twee maanden borg.
– Parkeren door middel van vergunningstelsel via externe partij.
– Appartement wordt geheel gemeubileerd opgeleverd.
– Zeer ruim dakterras in aanleg.
– Minimale huurperiode van 12 maanden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Westermarkt 2

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen