HoofdFoto
Willem Pijperstraat 19
AMSTERDAM

Oppervlakte: 114 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.200.000,00

Willem Pijperstraat 19

Willem Pijperstraat 19, 1077 XK Amsterdam

Ruim drielaags familiehuis van circa 114m² met een voor- en achtertuin en een garage (circa 21m²) die bereikbaar is vanuit uw eigen achtertuin. De woning is gelegen in de gewilde Prinses Irenebuurt Gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat, maar toch op steenworp afstand van de Zuidas en de gezellige Beethovenstraat. De woning kent diverse uitbouwmogelijkheden (o.a. uitbouwen aan de achterzijde en dakkapellen plaatsen).

Bereikbaarheid:

De Willem Pijperstraat is gelegen op steenworp afstand van o.a. de dynamische Zuidas, het WTC, station Amsterdam Zuid en uiteraard de Ring A10 richting Schiphol, Utrecht en Den Haag. De verbindingen met het openbaar vervoer – trein (ook internationaal), tram, bus en metro – zijn perfect.

De woning ligt in het postcodegebied van veel gewilde basisscholen goede scholen in het voortgezet onderwijs. Ook internationale scholen, zoals de Amsterdam International Community School en The British School of Amsterdam, zijn in de directe nabijheid.

In de directe omgeving zijn het Beatrixpark, Vondelpark, Amsterdamse Bos, Concertgebouw en Museumplein en diverse winkelgebieden te vinden, zoals de gezellige Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat, alsmede het overdekte winkelcentrum “Gelderlandplein”.

Indeling:

Begane grond:
Voortuin van circa 31m², entree, hal met meterkast, toilet en voorraadkast, woon/eetkamer met elektrische haard en toegang naar de tuin, keuken met ingebouwde voorraadkast en een afgesloten ruimte voor de CV. De diepe achtertuin van circa 107m2 is gelegen op het zuidoosten en geeft direct toegang tot uw garage.

Eerste verdieping:
Aan de achterzijde treft u een grote slaapkamer die is gelegen over de gehele breedte, beschikt over een balkon en toegang geeft tot de badkamer die ook via de hal te bereiken is. De badkamer is groot genoeg voor een ligbad, douche, wastafel en toilet, mits u de deur van de grote slaapkamer naar de badkamer laat vervallen. Aan de voorzijde bevinden zich nog twee slaapkamers.

Zolderverdieping:
Thans één ruimte met twee Velux ramen, maar uitbreidingsmogelijkheden door middel van dakkapellen zijn zeer zeker mogelijk.

Willem Pijper:
Pijper was een componist (1894-1947), docent aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam. Als toondichter beïnvloed door de Franse impressionisten Franck en Debussy en door Mahler. Pijper schreef onder meer symfonieën, koorwerken en toneelmuziek. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Familiehuis van circa 114m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Geheel naar eigen smaak te renoveren
– Voortuin van circa 31m2
– Diepe achtertuin van circa 107m2 gelegen op het zuidoosten
– Garage van circa 21m2, bereikbaar via de achtertuin en de Brandts Buysstraat
– Gemeentelijke erfpacht, canon bedraagt € 272,26 per jaar, tijdvak tot 31-07-2028 (AB 1937)
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Willem Pijperstraat 19

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen