HoofdFoto
Willem Pijperstraat 72
AMSTERDAM

Oppervlakte: 189 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.250.000,00

Willem Pijperstraat 72

Willem Pijperstraat 72, 1077 XM te Amsterdam.
Geheel casco woonhuis met aan achterzijde een tuin, gelegen op het zuid westen. De vergunning om te verbouwen is reeds afgegeven door de gemeente Amsterdam. Met een uitbouw aan achterzijde kan het woonhuis uitgebreid worden naar ca. 189 m². U kunt in dit familiehuis met gemak 4 of meer slaapkamers en 2 badkamers creëren. De koper heeft volledig de vrije hand om geheel naar eigen smaak een droomhuis te creëren.

Ligging/bereikbaarheid:
De Willem Pijperstraat is een rustige, kindvriendelijke straat gelegen in de directe nabijheid van o.a. de Zuidas, het WTC, station Amsterdam Zuid en uiteraard de Ring A10 richting Schiphol, Utrecht en Den Haag. De verbinding met het openbaar vervoer tram, bus, metro is perfect.

De woning ligt in het postcodegebied van diverse goede basisscholen evenals in de nabijheid van scholen in het voortgezet onderwijs. Ook internationale scholen, zoals de Amsterdam International Community School en The British School of Amsterdam, zijn op steenworpafstand gelegen.

In de directe omgeving zijn het Beatrixpark, Vondelpark, Concertgebouw en Museumplein en diverse winkelgebieden te vinden, zoals de gezellige Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat, alsmede het overdekte winkelcentrum “Gelderlandplein”.

Indeling:
Het woonhuis bestaat uit 3 woonlagen en is thans volledig leeg gesloopt. De begane grond is reeds gefundeerd en uitgediept.

Willem Pijperstraat:
Componist (1894-1947), docent aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam. Als toondichter beïnvloed door de Franse impressionisten Franck en Debussy en door Mahler. Pijper schreef onder meer symfonieën, koorwerken en toneelmuziek. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Casco woonhuis, maximaal 189 m² te realiseren (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– De achtergevel dient geplaatst te worden
– Omgevingsvergunning voor al de nodige verbouwwerkzaamheden is reeds afgegeven
– Tuin aan achterzijde (zuid westen gelegen)
– Gemeentelijke erfpacht, € 768,24 per jaar tot 30-11-2031 (Alg.bep. 1955)
– Parkeren via vergunningstelsel
– Ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Willem Pijperstraat 72

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen