HoofdFoto
Willem van Weldammelaan 67
AMSTERDAM

Oppervlakte: 102 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 595.000,00

Willem van Weldammelaan 67

CRYSTAL COURT, WILLEM VAN WELDAMMELAAN 67

Modern, licht 3 kamerappartement van ca. 102m2 met een loggia grenzend aan de woon-/eetkamer en twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder in het markante en luxueuze nieuwbouwcomplex ‘Crystal Court’ in Amsterdam Buitenveldert en grenzend aan het Gijsbrecht van Aemstelpark.

Het prestigieuze complex ‘Crystal Court’ bestaat uit 36 verschillende appartementen en een ondergrondse parkeerkelder. Het complex, met de karakteristieke waterpartijen in en om het gebouw die het gebouw verbinden met het naastgelegen park, kenmerkt zich door de unieke en bekroonde architectuur.

Omgeving:
Buitenveldert is een kindvriendelijke wijk in stadsdeel Zuid. In de nabije omgeving van het appartement zijn diverse scholen, winkels, sportaccommodaties en openbaar vervoer te vinden. Ook is er ruimschoots parkeergelegenheid in de buurt. Voor sport, recreatie en ontspanning kunt u terecht in het Amstelpark en natuurlijk het Amsterdamse Bos. Het overdekte winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ ligt op steenworp afstand met een variëteit aan winkels en exclusieve boetiekjes, evenals talloze restaurants.

Bereikbaarheid:
Het appartement is eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving en ook trein- en metrostation Amsterdam-Zuid/WTC (Zuidas) ligt op loopafstand. Het complex is daarnaast uitstekend gelegen ten opzichte van de Ring A10 (afslag S109).

Entree:
Gemeenschappelijke entree met video intercom.
Via het mooie atrium komt u aan bij een van de liften; het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.

Appartement:
Via de lift (of trap) bereikt u de eerste verdieping.
Hal met separaat toilet en toegang tot de ruime woon-/eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend aan deze ruimte bevindt zich een loggia, toegankelijk via een schuifpui. Aan de atriumzijde is de werkkamer gelegen die eventueel te gebruiken is als tweede slaapkamer. Aan de straatzijde is de zeer ruime slaapkamer gelegen met aangrenzend een badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.
Er is een aparte ruimte voor een was- en droogmachine. Het appartement is voorzien van topkoeling in de plafonds waardoor, indien gewenst, het de hele zomer aangenaam koel is. In de kelder van het complex bevinden zich zowel de privé parkeerplaatsen als de ruime berging.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 102 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Twee parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het gebouw ad € 50.000 pp.
– Het appartement en de parkeerplaatsen worden in combinatie verkocht
– Goed geïsoleerd appartement
– Gelegen op recht van erfpacht. De canon voor het appartement bedraagt € 3.551,89 per jaar (fiscaal aftrekbaar). De canon wordt jaarlijks geïndexeerd, de algemene voorwaarden voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. Aanvraag voor eventuele afkoop van erfpacht is ingediend bij de gemeente Amsterdam. Voor de koper bestaat de mogelijkheid de aanvraag over te nemen.
– De canon per parkeerplaats bedraagt € 448,84 per jaar
– VvE professioneel beheerd door de NeWoMij
– Aanwezigheid huismeester
– Servicekosten appartement € 330,11 per maand (inclusief kosten koeling)
– Servicekosten per parkeerplaats € 41,56 per maand
– Mechanische ventilatie met warmtewisselaar
– Vloerverwarming door gehele appartement
– Topkoeling in het plafond
– Dubbel glas
– Video intercom
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Willem van Weldammelaan 67

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen