HoofdFoto
Willem van Weldammelaan 71
AMSTERDAM

Oppervlakte: 88 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 549.000,00

Willem van Weldammelaan 71

CRYSTAL COURT, WILLEM VAN WELDAMMELAAN 71, 1082 KT Amsterdam

Goed ingedeeld tweekamerappartement van circa 88m² met een loggia grenzend aan de woon/eetkamer en een ruim terras aan de voorzijde bij de entree van de woning.

Het complex “Crystal Court” bestaat uit 36 verschillende appartementen en een ondergrondse parkeerkelder. “Crystal Court” kenmerkt zich door de unieke architectuur, de waterpartijen in en om het gebouw, die het gebouw verbinden met het naastgelegen park.

Omgeving:
In de nabije omgeving van het appartement zijn diverse winkels, sportaccommodaties en openbaar vervoer te vinden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ontspannen kunt u in het Amstelpark en natuurlijk het Amsterdamse Bos.

Het overdekte winkelcentrum “Gelderlandplein” ligt op steenworp afstand met een variëteit aan winkels en exclusieve boetiekjes, evenals talloze restaurants. Ook hier treft u goede aansluiting met het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Bereikbaarheid:
Het appartement is eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving en ook trein/metrostation Amsterdam Zuid is makkelijk en snel te bereiken. Het complex is tevens uitstekend gelegen ten opzichte van de Ring A10 (afslag 109).

Indeling:
Gemeenschappelijke hoofdentree.

Via de interne trap, of met de lift, komt u uit op de tweede verdieping met de entree naar de woning.

Tweede verdieping:
Bij binnenkomst treft u de ruime hal met separaat toilet. De woning beschikt over een ruime slaapkamer met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet. In deze kamer is nog een extra wasruimte waar plek is voor een wasmachine en droger. In de slaapkamer zelf zijn diverse inbouwkasten gecreëerd. Woonkamer met openkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eén van de unieke aspecten van het gebouw is dat de appartementen voorzien zijn van topkoeling in de plafonds, waardoor het de gehele zomer aangenaam is in het appartement.

Er is de optie tot het kopen van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Tevens is er vrijwel onbeperkt parkeergelegenheid (vrij en betaald) rondom het gebouw voor familie en gasten.

– Appartementsrecht, circa 88m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Ruim inpandig loggia en aan de voorzijde een terras
– Berging
– De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedraagt € 263,51,-
– De jaarlijkse canon bedraagt € 3,436,95,- per jaar. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd, de algemene voorwaarden voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Willem van Weldammelaan 71

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen