HoofdFoto
Willem van Weldammelaan 91 + PP
AMSTERDAM

Oppervlakte: 135 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 890.000,00

Willem van Weldammelaan 91 + PP

CRYSTAL COURT, WILLEM VAN WELDAMMELAAN 91

Uniek appartement (ca. 135 m²) met terras aan de woonkamer (ca. 14 m²) en parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder gelegen in het markante en luxueuze nieuwbouwcomplex “Crystal Court” te Amsterdam Buitenveldert en grenzend aan het Gijsbrecht van Aemstelpark. Het appartement is op een hoogwaardig niveau afgewerkt.

Het prestigieuze complex “Crystal Court” bestaat uit 36 verschillende appartementen en een ondergrondse parkeerkelder. “Crystal Court” kenmerkt zich door de unieke architectuur, de waterpartijen in en om het gebouw die het gebouw verbinden met het naastgelegen park.

Omgeving:
Buitenveldert is een zeer kindvriendelijke wijk in stadsdeel Zuid. In de nabije omgeving van het appartement zijn diverse scholen, winkels, sportaccommodaties en openbaar vervoer te vinden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ontspannen kan men in het Amstelpark en natuurlijk het Amsterdamse Bos.

Het overdekte winkelcentrum “Gelderlandplein” ligt op steenworp afstand met een variëteit aan winkels en exclusieve boetiekjes, evenals talloze restaurants, het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Bereikbaarheid:
Het appartement is eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving en ook trein-/metrostation Amsterdam-Zuid/WTC is makkelijk en snel te bereiken. Het complex is tevens uitstekend gelegen ten opzichte van de Ring A10 (afslag 109).

Indeling:
Luxe en ruime gemeenschappelijke entree middels video intercom. Entree van het appartement bevindt zich op de eerste verdieping (via de lift). U komt het appartement binnen in de ruime hal met toegang tot alle vertrekken.

Ruime woonkamer gelegen op het zuiden wat zorgt voor extra veel lichtinval. Ruime half open woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook het terras is gelegen op het zuiden en is toegankelijk vanuit de woonkamer. Aan deze zijde van het appartement bevinden zich tevens twee slaapkamers waarvan 1 (masterbedroom) toegang heeft tot de ruime badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming.
Vanaf de hal is er naast het separate toilet ook gedacht aan een wasruimte.

Het appartement is voorzien van een fraaie marmeren vloer en een parketvloer in de slaapkamers. Tevens is het gehele appartement voorzien van plafondkoeling en vloerverwarming.

In de kelder van het complex bevindt zich naast de privé parkeerplaats ook nog een ruime berging.

Bijzonderheden:
– Zeer luxe appartement (ca 135 m²)
– Terras van 14 m²
– Vraagprijs per parkeerplaats € 50.000,- KK
– 1 parkeerplaats in de onderbouw
– Gelijkvloers.
– Erfpacht woning: € 8651,- pj (eind datum 31-08-2056)
– Erfpacht parkeerplaats: € 595,- pp pj (eind datum 31-08-2056)
– AB 2000, 25 jaarlijkse canonaanpassing
– VvE professioneel beheerd door de NeWoMij
– Servicekosten woning € 392,40 pm
– Servicekosten parkeerplaats € 41,00 pm
– 2 slaapkamers
– Berging in de kelder
– C.V. installatie
– Plafondkoeling
– Mechanische ventilatie
– Vloerverwarming door gehele appartement
– Dubbel glas
– Video intercom
– Alarm
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Willem van Weldammelaan 91

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen