HoofdFoto
Willemsparkweg 111 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 146 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.325.000,00

Willemsparkweg 111 2

Willemsparkweg 111-2, 1071GV Amsterdam

Fraai afgewerkt en licht dubbel bovenhuis (ca. 146 m²) met balkon (zuid) en een dakterras met een fantastisch uitzicht op een uitstekende locatie in Oud-Zuid. De woning is gelegen op de tweede en derde verdieping van een goed onderhouden en statig pand voorzien van nieuwe fundering, op het mooiste gedeelte van de Willemsparkweg tussen de Cornelis Schuytstraat en de Jacob Obrechtstraat.

Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de gewilde buurt Oud Zuid. Het Vondelpark, de Cornelis Schuytstraat, de PC Hooftstraat, het Museumplein en het Concertgebouw liggen op loopafstand. Tevens bevinden zich diverse winkels, restaurants en cafés zich in directe omgeving. Alles op loopafstand.

Indeling:
Begane grond:
Entree, trappenhuis naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Toilet met fontein. Riante woonkamer en-suite met een sfeervol Frans balkon aan de voorzijde. De wand tussen de woonkamer en de oorspronkelijke zijkamer aan de voorzijde is doorgebroken wat zorgt voor een fraaie breedte. De eetkamer is aan de achterzijde gelegen evenals de open keuken met kookeiland voorzien van alle gemakken zoals een 4-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Aan de achterzijde is er toegang tot het extra diepe balkon dat is gelegen op het zonnige zuiden.

Derde verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Masterbedroom gelegen aan de achterzijde met toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De masterbedroom is tevens voorzien van een fraaie inloopkast. Tweede slaapkamer aan de achterzijde. Aan de voorzijde de (ruime) derde slaapkamer en de tweede badkamer, voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Separaat toilet met fontein bereikbaar vanaf de overloop.

Vierde verdieping:
Dakterras van ca. 47 m² met een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Willemsparkweg:
Deze straat loopt naar het vroegere Willemspark, dat in 1881 was ontworpen als aansluiting op het Vondelpark. Die buurt behoorde toen nog tot de gemeente Nieuwer-Amstel, die deze wel de Parkweg noemde. De plannen zijn echter in 1902 gewijzigd, waarna de tegenwoordige villawijk rond het Emmaplein is ontstaan. Het Willemspark is genoemd naar koning Willem I.
(Bron: stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht (ca. 146 m²) gelegen in Oud-Zuid
– Gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht)
– 3 slaapkamers
– Balkon zuid (10 m²)
– Riant dakterras (47 m²)
– Hoge plafonds
– Volledig dubbel glas
– Eikenhouten vloer door het gehele appartement
– C.V. ketel Remeha (2011)
– Masterbedroom voorzien van airconditioning
– Fundering hersteld in 2000
– VvE bestaande uit 3 leden
– €75,- servicekosten per maand
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Willemsparkweg 111

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen