HoofdFoto
Willemsparkweg 33 HS
AMSTERDAM

Oppervlakte: 160 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.000.000,00

Willemsparkweg 33 HS

WILLEMSPARKWEG 33 SOUS/BEL, 1071 GP Amsterdam

Ruim dubbel benedenhuis met een totaal oppervlak van circa 160 m² en een zeer grote tuin gelegen op het zuiden.

De woning is gelegen in het chique Amsterdam Oud-Zuid, tussen de Jacob Obrechtstraat en de Van Baerlestraat. In de buurt vindt u de exclusieve winkels van de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat. De woning is op steenworp afstand gelegen van het welbekende Vondelpark. In de directe omgeving bevinden zich tal van voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, kinderdagverblijven, musea, terrassen en restaurants. Er is een goede verbinding naar de Ringweg A-10 en het openbaar vervoer bevindt zich in de nabije omgeving.

Indeling:

Beletage:
Via de gemeenschappelijke entree op de beletage komt u bij uw voordeur. In de hal heeft u toegang tot de statige kamer en suite met hoge plafonds (3.40m) met visgraat parketvloer en hardstenen schouwen. Aan de achterzijde is er een keuken met aangrenzend een kamer. In de hal het separate toilet.

Souterrain:
Bestaande uit een grote keuken aan de voorzijde met aangrenzend aan de achterzijde de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de 16 meter diepe achtertuin. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een dubbele wastafel. In de hal bevinden zich een separaat toilet en een berging.

Willemsparkweg:
Deze straat loopt naar het vroegere Willemspark, dat in 1881 was ontworpen als aansluiting op het Vondelpark. Die buurt behoorde toen nog tot de gemeente Nieuwer-Amstel, die deze wel de Parkweg noemde. De plannen zijn echter in 1902 gewijzigd, waarna de tegenwoordige villawijk rond het Emmaplein is ontstaan. Het Willemspark is genoemd naar koning Willem I.
(Bron: stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, circa 160 m² (NEN-2580meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Grote achtertuin gelegen op het zuiden
– Kleine VVE; 3 appartementsrechten, maar 2 eigenaren
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 200,-
– Monument
– Koper moet rekening houden met funderingsherstel
– Meerjarenonderhoudsplan aanwezig
– Parkeren via vergunningstelsel
– Bij verkoop ouderdomsclausule, asbest, en fundering-clausule.
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Willemsparkweg 33

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen