HoofdFoto
Zeelandstraat 50 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 66 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 325.000,00

Zeelandstraat 50 2

Zeelandstraat 50-II, 1082 BX Amsterdam

In een rustige, kindvriendelijke buurt in Buitenveldert bieden wij dit ideale 3-kamer appartement (ca. 66m²) aan. Twee slaapkamers en een balkon. De woning grenst aan een binnentuin met een speeltuin. Op zeer korte afstand ligt het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Amstelpark, het Amsterdamse Bos en de VU. Het Groot Gelderlandplein, met tal van winkels, is op loopafstand. De woning is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Indeling:
Tweede verdieping:
Entreehal die toegang biedt tot een aantal vertrekken. Meterkast. Badkamer met wastafel en inloopdouche. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer met inbouwkast. Kast met wasmachineaansluiting. Separaat toilet. Ruime, zonnige woonkamer met veel lichtinval, schouw en inbouwkast. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is toegankelijk vanuit de woonkamer en beschikt ook over een inbouwkast. De keuken met 4-pits gasfornuis en combimagnetron biedt toegang tot het balkon.

Op de begane grond bevindt zich een berging.

Omgeving:
Het appartement ligt in het hart van Buitenveldert, vlak achter de Van Nijenrodeweg, op loopafstand van de winkels aan de Kastelenstraat (o.a. Jumbo supermarkt) en diverse lagere scholen. Het Amsterdamse Bos is op fietsafstand, maar ook het Amstelpark en de binnentuin achter het huis maken dit een kindvriendelijke en groene buurt. Tevens bevinden zich ook meerdere kinderdagverblijven op korte afstand. Winkelen kun je heel goed in het nabijgelegen winkelcentrum Groot Gelderlandplein, maar ook Stadshart Amstelveen of de Beethovenstraat liggen op fietsafstand.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 66m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Berging op de begane grond
– Bouwjaar: 1961
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 79,67
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam
– Eigendomssituatie: erfpacht, afgekocht t/m 31 augustus 2051 VW 2000 – Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Zeelandstraat 50

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen