HoofdFoto
Zeelandstraat 56 1
AMSTERDAM

Oppervlakte: 122 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 525.000,00

Zeelandstraat 56 1

Zeelandstraat 56-I, 1082 BZ Amsterdam

In een rustige, kindvriendelijke buurt in Buitenveldert ligt deze ruime en heerlijk lichte woning (ca. 122 m²). De maisonnette telt vier slaapkamers en heeft zowel een berging op de begane grond als een berging op de zolderverdieping. De woning is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over zowel een balkon als een ruime tuin op het westen. De tuin grenst aan een hofje met een speeltuin. Op zeer korte afstand ligt het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Amstelpark, het Amsterdamse Bos en de VU. Het Groot Gelderlandplein met tal van winkels is op fietsafstand. De woning is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Indeling:
Eerste verdieping:
Entree op eerste etage, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde twee slaapkamers die beiden een deur naar het balkon hebben. De keuken is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van koelkast met vriezer, 5-pits gaskookplaat, oven, magnetron en vaatwasser. Separaat toilet en badkamer met wastafel en douche treft u op de hal. Royale doorzon woonkamer met veel lichtinval.
Begane grond:
Via interne trap toegang tot wasruimte (optioneel extra toilet), één slaapkamer inclusief vaste kasten met toegang tot de tuin en een tweede ruime slaapkamer met vaste kast onder de trap. De tuin is gelegen over de gehele breedte van de woning (ca 62 m²) met uitzicht op speeltuin.

Omgeving:
De woning ligt in het hart van Buitenveldert, vlak achter de Van Nijenrodeweg, op loopafstand van de winkels aan de Kastelenstraat (o.a. Jumbo supermarkt) en diverse lagere scholen. Het Amsterdamse Bos is op fietsafstand, maar ook het Amstelpark en het hofje achter het huis maken dat de woning gelegen is in een kindvriendelijke en groene buurt. Tevens bevinden zich ook meerdere kinderdagverblijven op korte afstand. Winkelen kun je heel goed in het nabijgelegen winkelcentrum Groot Gelderlandplein, maar ook het stadshart Amstelveen of de Beethovenstraat liggen op fietsafstand.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: circa 122 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Berging op de begane grond en berging op de zolderverdieping
– Bouwjaar: 1961
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 170, 41
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Eigendomssituatie: Erfpacht, afgekocht t/m 31 augustus 2051 (aanvraag ingediend) – Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Zeelandstraat 56

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen