HoofdFoto
Zeilstraat 40 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 67 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 450.000,00

Zeilstraat 40 3

Zeilstraat 40-3, 1075 SJ Amsterdam

Woning van ca. 67m² op de derde verdieping, in de bocht van de Zeilstraat waardoor u een prachtig vrij uitzicht heeft!

Locatie/ bereikbaarheid:
De woning is gelegen in stadsdeel Zuid aan de Zeilstraat, op het stuk tussen de Amstelveenseweg en de Baarsstraat. De woning is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer: het ligt op loopafstand van het Haarlemmermeerstation en er zijn diverse tram- en buslijnen voor de deur te vinden. Ook bent u zo de stad uit via de nabije ring A10 met uitvalswegen naar Utrecht, Den Haag en Amersfoort. Verder zijn er veel winkels en goede restaurants in de straat en de directe omgeving.

Indeling

Gemeenschappelijke entree.

Derde verdieping:
De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer met vier grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding en een Frans balkon met opslaande deuren. In het midden van de woning is een extra kamer/berging. Aan de achterzijde vindt u de ruime slaapkamer met aangrenzend het balkon. De dichte keuken waar ruimte is voor een tafel of bar is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft ook toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van ligbad met douche, toilet en wastafel.

Zeilstraat: Het doek op vaartuigen, voor de opvang van de wind (Bron: stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 67m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Woning is gelegen op eigen grond
– Kleine vereniging van eigenaren bestaande uit 5 appartementsrechten
– Schouw met sfeerhaard
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 75,-
– Oplevering in overleg, voorkeur na 1 augustus 2020.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Zeilstraat 40

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen