Projecten

De Oosterlingen

Zeven contrastrijke, levendige en eigenzinnige gebouwen met 142 koopwoningen.

Op één van de laatste kavels van Oostenburg ontwikkelt Being De Oosterlingen. Een bijzondere familie van zeven markante gebouwen, ontworpen door MVRDV, elk met een overtuigende, herkenbare identiteit. Samen vormen ze een vitaal eiland in de drukke stad, een stedelijke oase met een geheel eigen, bruisende dynamiek.

Kijk voor meer informatie op: www.deoosterlingen.nl

De Werf bij de sluis in Muiden

57 woningen: luxe werfwoningen, appartementen en penthouses.

Een unieke plek midden in historisch Muiden. Waar de Stelling van Amsterdam overgaat in het achterland en de rivier de Vecht uitmondt in het uitgestrekte IJmeer.

Nu de voormalige doopplaats van talloze vissersschepen, pramen en tjalken in noordelijke richting is verlegd, doet zich de kans voor om deze centraal gelegen plek te transformeren tot een nieuw woongebied.

Kijk voor meer informatie op: www.dewerfbijdesluisinmuiden.nl

Forest Hill Luxury apartments

Luxueus wonen in Amstelveen.

Aan de Texelstraat in Amstelveen verrijst binnenkort het imponerende appartementengebouw FOREST HILL LUXURY APARTMENTS. Met 22 luxe appartementen, 3 magnifieke penthouses en een kinderdagverblijf in de plint, geheel gebouwd op eigen grond, is FOREST HILL een once in a lifetime opportunity, die u niet wilt missen. Luxe, comfort en elegantie komen samen op deze plek uit duizenden.

Kijk voor meer informatie op: www.foresthillluxuryapartments.nl

Amsterdams Buiten

Binnenkort te koop: 4 villa’s aan de sloterweg.

Amsterdams Buiten is een domein van 4 villa’s in het gemoedelijke dorpje Oud-Sloten, aan de rand van Amsterdam. De villa’s, op een eilandje en achter een toegangshek, komen op kavels van tussen de 645 m2 en 682 m2. De vrijstaande nieuwbouwhuizen zijn 231 m2 of 245 m2 groot en worden gebouwd in een uitzonderlijk hoge kwaliteit en met veel aandacht voor details.

Kijk voor meer informatie op: www.amsterdamsbuiten.nl

Afgeronde projecten

De Rapenburger

Dit project is reeds gerealiseerd en alle appartementen zijn verkocht.

Midden in de Plantagebuurt, een opvallend groene en ruim opgezette wijk, komen 28 high-end koopappartementen van 27 m² tot 86 m². Een toplocatie om te wonen: hier vind je op loopafstand gezellige terrassen, de mooiste musea, hippe restaurants en leuke winkeltjes. Vele highlights als Artis, de Joodse synagoge en Hortus Botanicus liggen om de hoek.

Lees meer

Project PC Hooftstraat 170-176

Vier ruime, lichte casco appartementen met uitzonderlijke buitenruimtes, ontworpen door architect Marc Prosman en in schets ingedeeld door interior designer Eric Kuster. En dat allemaal op het stille gedeelte van de P.C. Hooftstraat. Een van de mooiste stukjes van de mooiste buurt van Amsterdam, direct aan het Vondelpark. Een plek van serene rust en veel privacy, voorzien van alle gemakken, zoals een lift en een eigen parking in het naast gelegen complex.

Lees meer

De Nieuwpoort

Stoer stads woongebouw met zonnige appartementen en royale dubbellaagse penthouses. De appartementen en penthouses beschikken naast een eigen buitenruimte, over een grote gezamenlijke binnentuin, een eigen overdekte parkeer-garage en een inpandige fietsenstalling. De Nieuwpoort is gevestigd in de Nieuwpoortstraat in het hart van het hippe Bos & Lommer op loopafstand van de Westergasfabriek en het Westerpark.

Lees meer

Project Riv

Dit project is reeds gerealiseerd en alle appartementen zijn verkocht.

RIV// Staat voor ‘nieuwe Rivierenbuurtse Architectuur’. Het wordt een statig, maar licht, gebouw met koopappartementen met bijzondere bakstenen gevels, grote raampartijen en hoge entrees.

Lees meer

Project VP

Dit project is reeds gerealiseerd en alle appartementen zijn verkocht.

Aan het Valeriusplein 12 t/m 18 is door Zuider Vastgoed een uniek project gerealiseerd. Het project bestaat uit tien woningen/appartementen van ca. 145 m2 t/m 170 m2.

Lees meer

2op-wonen

Dit project is reeds gerealiseerd en alle appartementen zijn verkocht.
Prachtig wonen in de Tweede Oosterparkstraat met een klassieke uitstraling en hedendaagse kwaliteit. Dat kan vanaf mei 2015 in een complex met 38 hoogwaardig gerenoveerde twee- of driekamer appartementen, variërend in grootte vanaf 48 m2 tot 64m2.

Lees meer

Project New Amsterdam

Dit project is reeds gerealiseerd en alle appartementen zijn verkocht.
Thans start de verkoop van diverse appartement in het gebouw New Amsterdam.
Dit is het enige appartementengebouw aan de Zuidas dat alles heeft, het is stijlvol verpakt in schoonheid en kenmerkt toparchitectuur

Lees meer

Kade Noord

Hip wonen bij de NDSM-werf tegen het decor van oude loodsen, kranen en schepen ontwikkelt Amsterdam-Noord zich in volle vaart. Dat merk je aan de winkels, cafés, restaurants en andere hotspots. Daarachter, verscholen in het rustige woongebied, komen 47 moderne koopwoningen variërend van 50 m2 tot 110 m2.

Lees meer