Eran Hausel

Eran Hausel

Directeur Eran Hausel staat alom bekend als de hardst werkende makelaar van Amsterdam en als creatieveling heeft hij overal een oplossing voor. Hij kreeg het vak met de paplepel ingegoten van zijn moeder die makelaar is in het Gooi. Hij begeeft zich moeiteloos in twee werelden: commercieel en particulier, hij blinkt uit in het binnenhalen van opdrachten. Door zijn werkervaring bij Peter Bruin en Jones Lang Lasalle is Eran bij Heeren makelaars naast woningen verantwoordelijk voor het bedrijfsonroerendgoed en projectontwikkeling.

 

Eigenwijs: ‘Anderen zeggen altijd dat je niet met vrienden moet samenwerken. Voor ons is het de beste beslissing die we ooit hebben gemaakt. We versterken elkaar en lang vergaderen is niet nodig bij ons, we hebben aan één blik genoeg.’ Merites: ‘Een deal naar me toe te trekken, leidend zijn in onderhandelingen en dat blijven.’ Maakt het verschil: ‘Door middernacht een deal doen op een dakterras, omdat de klant twijfelt over geluidsoverlast.’

 

Missie: “Ons kantoor naar een zakelijk hoger niveau tillen. We willen altijd het maximale eruit halen. We hebben het werk elders goed geleerd en gaan het zelf beter doen. Het kan altijd beter, dat is ons motto.’ Habitat: Het Gooi, voetballers van AFC, young urban professionals en institutionele partijen. Sport: voetbal, cross-fit, hardlopen en skiën.

Telefoonnummer

06 46119428