Sander Bovenkerk portret

Sander Bovenkerk

Directeur Sander Bovenkerk is een Amsterdammer in hart en nieren, iedereen kent hem en hij kent de hele regio op zijn duimpje. De straat is zijn werkvloer. Een zeer ervaren en energieke makelaar met een passie voor sport. Zijn bescheidenheid en loyaliteit sieren hem, alles blijft bij hem binnenskamers.

 

Sander leert het vak bij C. Hoen, in het bestuur van de Jonge Makelaars Vereniging Amsterdam ontmoet hij Eran Hausel. Sanders kracht: hij gaat voor de klant, niet voor de deal. Specialisme: aan- en verkoop particuliere woningmarkt en projectontwikkeling. Ying en Yang: ‘Eran is het gaspedaal en ik ben de rem. We durven dingen aan elkaar over te laten en samen tillen we het vak naar een hoger niveau.’ 24/7:De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt, wij ademen stenen. Onze makelaars hebben een eigen bloedgroep. Makelen is een way of life, niet je werk.’ Allround:We hebben alles in huis; van jurist tot taxateur. Zo houden we alles continu bij op het gebied van erfpacht, huurrecht, noem maar op.

 

Motto: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam. Sporten en gezond eten is heel belangrijk voor ons kantoor, zo kunnen wij kwaliteit blijven leveren.’

Telefoonnummer

06 55746172