Woning kopen in Amsterdam

Een woning kopen in Amsterdam is geen eenvoudige opgave. Het aanbod is schaars en verandert snel. De vraag naar een huis in de grootste stad van Nederland is groot en woningen zijn vaak snel verkocht. Heeren Makelaars houdt al ruim zestien jaar zijn ogen wijd open en zijn oren gespitst om uw droomwoning in de hoofdstad te vinden. Ons energieke, deskundige team kent de woningmarkt in Amsterdam en omgeving op zijn duimpje. Wilt u veilig, vertrouwd en zorgeloos een huis kopen in Amsterdam? Bekijk het aanbod koopwoningen van Heeren Makelaars en profiteer van onze slagvaardige, persoonlijke aanpak.

Woning kopen Amsterdam

Goed voorbereid de Amsterdamse woningmarkt opgaan

Amsterdam is met ruim 872.000 inwoners een bruisende, culturele stad, waar velen willen wonen. Wilt u een woning kopen in Amsterdam, dan is het van belang om goed voorbereid de markt op te gaan. Dit is bij Heeren Makelaars in goede handen. Onze gecertificeerde, actueel geschoolde makelaars ademen dag in dag uit huizen en kantoorpanden in de stad. Zij weten exact waarom woningen in dezelfde straat of buurt in prijs verschillen en hoe de ligging en onderhoudsstaat is van de betreffende woningen. Zij hebben het door als de verkopende makelaar informatie over het pand achterhoudt.

Woning kopen in Amsterdam naar uw wens en budget

Heeren Makelaars bestaat sinds 2004 en behoort qua verkoopvolume tot de grotere makelaarskantoren van Amsterdam. Wij luisteren bij een huis kopen in Amsterdam naar uw wensen en adviseren u over huizen die aansluiten bij uw behoefte en budget. Wij begeleiden u stapsgewijs bij de aankoop van een woning. Van de inventarisatie van uw uitgangspunten, woonwensen en financiële mogelijkheden tot de begeleiding bij de eigendomsoverdracht na de woningaankoop. U kunt rekenen op onze inzet bij:

  • Het in kaart brengen van uw woonwensen en woonverlangens.
  • Een inventarisatie van het dagelijkse woningaanbod.
  • Het mailen van het actuele woningaanbod in Amsterdam en omgeving.
  • Het maken van afspraken voor en begeleiding tijdens een bezichtiging.
  • Het beoordelen van de aan te kopen woning qua wensenpakket, onderhoudsstaat en vraagprijs.
  • Deskundig, doeltreffend onderhandelen met (de makelaar van) de verkoper voor de beste aankoopprijs.

Volledig ontzorgd door de specialisten van Heeren Makelaars

U wordt bij een woning kopen in Amsterdam volledig ontzorgd. Heeren Makelaars begeleidt u ook bij het overeenkomen van de opleveringstermijn en de overname van roerende zaken. Hetzelfde geldt voor de keuze van de notaris, die na het tekenen van het koopcontract de officiële documenten voor de overdracht opmaakt. Heeren Makelaars regelt in overleg met u een bouwkundige inspectie, bijvoorbeeld bij:

  • Een funderingsonderzoek.
  • Een onderzoek naar grondvervuiling, zoals bij een oude olietank in de grond.
  • Een onderzoek naar de aanwezigheid van asbest.
  • Het krijgen van inzicht in de consequenties van een bestemmingsplan.

Taxatie voor een huis kopen in Amsterdam

Wilt u een taxatie laten uitvoeren voorafgaande aan een woning kopen in Amsterdam? Heeren Makelaars verzorgt graag uw taxatie, óók taxaties die zijn goedgekeurd door validatie-instituut NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Bel (020 – 470 22 55), e-mail (info@heerenmakelaars.nl) of gebruik het contactformulier voor uw vragen of een afspraakverzoek.