Verkoop/Aankoop

VERKOOP
Zoekt u naar dé manier om veilig, zorgeloos en verantwoord een woning te verkopen? Laat uw pand door een makelaar van Heeren Makelaars verkopen. Heeren Makelaars zorgt voor een heldere en systematische aanpak, gebouwd op persoonlijke coaching en aandacht. We leiden u stapsgewijs door de procedure, om uw woning te verkopen. Vanaf de inventarisatie van uw woning tot en met de begeleiding bij de eigendomsoverdracht, we richten ons op het totale proces.

Wat doen wij voor u?

Promotiecampagne.
Om tot een succesvolle verkoop te komen adviseren wij u om tijdig aan te vangen met deze promotiecampagne. De promotiecampagne heeft als doel een zo groot mogelijke groep gegadigden te verzamelen, die we bij de aanvang van de verkoop kunnen benaderen.

Mailing aan ons bestand van geïnteresseerden:
Wij beschikken over een bestand van “zoekers”. Deze zullen wij door middel van een mailing op de hoogte stellen van de mogelijkheid tot inschrijving.

Mailing aan collega-makelaars:
Onze collega’s zullen wij door middel van een mailing informeren over de aanvang van de verkoop, zodat zij dit aan hun opdrachtgevers kunnen communiceren. Zij ontvangen deze informatie ook al door aanmelding van de woning in het NVM-intranet van de NVM Makelaars, maar met de mailing zullen wij het project mogelijk nog meer bekendheid geven.

Etalagematerialen:
Deze verzorgen wij zelf voor onze etalage, gelegen aan de Stadionweg 75 in Amsterdam.

Verkoop:
Tijdens de verkoop zullen we gebruik maken van het volgende presentatiemateriaal:

 • Verkoopbrochure en verkoopinformatie
 • Verkoopfotografie
 • Meetrapport/certificaat woning (NEN2580)
 • Presentatiemateriaal voorzien van plattegronden (2D en 3D)
 • Algemene informatie woning o.a. recherche bij gemeentelijke instanties, kadaster en milieudienst.

Het heeft onze voorkeur om bovenstaande zaken in overleg met u op te stellen

De verkoop zullen we vooraf op de volgende manieren aankondigen:

 • We melden uw object bij verkoop aan in de aanbiedingscentrale van de Nederlandse Vereniging van Makelaars.
 • Heeren Makelaars website en overige websites zoals www.funda.nl en www.mva.nl.
 • Uitnodiging aan geïnteresseerden in ons bestand
 • Verkoopbord
 • Social media

Vervolgtraject:
Afhankelijk van de verkoopsnelheid bekijken we wat er in de vervolgfase aan promotie plaats moet vinden. Door middel van Google Analytics is het mogelijk om na te gaan welke promotionele acties in het voortraject traffic naar de website opleverden. Die informatie kunnen we gebruiken om te bepalen welke nieuwe promotionele acties ingezet de moeite waard zijn.

Indien nodig plaatsen wij, in overleg, advertenties in diverse dag- en/of weekbladen. Het plaatsen van de eventuele advertenties geschiedt uiteraard alleen in overleg met u. Alle publiciteitskosten, zoals de eventuele advertenties en het plaatsen van een bord, zijn voor rekening van de opdrachtgever, m.u.v. de standaard V-borden (te bevestigen op het raam) van Heeren Makelaars BV zelf.

Wij nemen alle zorg uit handen en begeleiden u onder andere bij het overeenkomen van de opleveringstermijn en de overname van roerende zaken. U kunt op die manier rekenen op de optimale ondersteuning bij het verkopen van uw woning.

AANKOOP
Wilt u veilig, zorgeloos en verantwoord een woning kopen in Amsterdam? De deskundige begeleiding van een makelaar van Heeren Makelaars vormt de ideale begeleiding bij een aankoop. U zoekt een huis en weet ongeveer wat u wilt, maar is dit ook daadwerkelijk haalbaar? U dient voordat u de sleutel in uw nieuwe slot kunt steken verschillende trajecten te doorlopen. We zorgen als aankoopmakelaar in Amsterdam voor de begeleiding die u nodig heeft.

Systematische aanpak
Heeren Makelaars zorgt voor een heldere en systematische aanpak, gebouwd op persoonlijke coaching en aandacht. Wij leiden u stap voor stap door de procedure voor de aankoop van een woning. Vanaf de inventarisatie van uw uitgangspunten, woonwensen en financiële mogelijkheden (en eventueel de concrete hypotheek), tot en met de begeleiding bij de eigendomsoverdracht nadat u uw aankoop heeft gedaan.

Wat doen wij voor u binnen de aankoop van een woning?

 • In kaart brengen van uw woonwensen en -verlangens.
 • Inventarisatie van het dagelijks woningaanbod.
 • Het doorsturen van het actuele aanbod via e-mail. (Dit geschiedt via het geautomatiseerde netwerk van de NVM)
 • Afspraken maken voor en het begeleiden bij het bezichtigen.
 • Beoordelen van de aan te kopen woning. Onder andere: is de vraagprijs correct? Hoe is de staat van het onderhoud? Voldoet de woning aan het wensenpakket?
 • Professioneel onderhandelen met (de makelaar van) de verkoper met als doel de beste aankoopprijs te realiseren. Wij nemen alle zorg bij de aankoop van een woning voor u uit handen en begeleiden u onder andere bij het overeenkomen van de opleveringstermijn, de overname van roerende zaken en de keuze van uw notaris.

Wij nemen alle zorg bij de aankoop van een woning voor u uit handen en begeleiden u onder andere bij het overeenkomen van de opleveringstermijn, de overname van roerende zaken en de keuze van uw notaris.

Indien nodig of indien gewenst regelen wij in overleg met u een bouwkundig inspectie, bijvoorbeeld voor een:

– funderingsonderzoek

– onderzoek naar grondvervuiling (zoals die door oude olietanks)

– onderzoek naar de aanwezigheid van asbest

– beeld van de consequenties van bestemmingsplannen