Amstelveen

Amstelveen – Bankrasweg 19E

Bankrasweg 19E

€ 2.850.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
331 m2
|
AANTAL KAMERS:
9
Share

Bankrasweg 19-E, 1183 TR Amstelveen Unieke kans! Op een schitterende plek onder de rook van Amsterdam en Amstelveen bieden wij deze riante vrijstaande villa aan met vrij uitzicht, op steenworp afstand van de Amstel. De villa is recent opgeleverd, beschikt over drie woonlagen en heeft…

Bankrasweg 19-E, 1183 TR Amstelveen

Unieke kans! Op een schitterende plek onder de rook van Amsterdam en Amstelveen bieden wij deze riante vrijstaande villa aan met vrij uitzicht, op steenworp afstand van de Amstel. De villa is recent opgeleverd, beschikt over drie woonlagen en heeft een heerlijke tuin rondom grenzend aan het water op het Zuidwesten. Aan deze zijde is er vrij uitzicht over het prachtige natuurgebied de Middelpolder.

Locatie
De villa maakt deel uit van nieuwbouwproject Den Hoven midden in het groen. Aan de ene zijde ligt een ruiterpad, iets verderop de Amstel. Wonen in Den Hoven betekent genieten van alle rust en ruimte terwijl de bruisende stad heerlijk dichtbij gelegen is. De Middelpolder (ruim 58ha) is halverwege de zeventiende eeuw ontstaan. Een plek die toen vooral was bestemd voor vermogende Amsterdammers die de stadse drukte wilden ontvluchten. Nu is de Middelpolder een grotendeels openbaar natuurgebied en een plek om te recreëren. Er zijn wandel-, fiets- en ruiterpaden en er zijn weides om te picknicken. Scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), sportparken (Golfbaan Amsteldijk) en winkelcentra (Groot Gelderlandplein) bevinden zich op fietsafstand van de villa. Ouderkerk aan de Amstel met al haar gezelligheid ligt letterlijk 'om de hoek'. De Zuidas en station Zuid/WTC met trams, metro's en bussen in alle richtingen bevinden zich op slechts een kwartier fietsen. Hierdoor bereikt u de bruisende binnenstad van Amsterdam binnen no-time. Er is thans een directe verbinding met Schiphol. Parkeren doet u op eigen terrein. Daarnaast zal het park nog extra parkeerplekken realiseren voor bezoekers.

Indeling
U komt het terrein op via een privé weg die alleen toegankelijk is voor bewoners van de 5 villa's die op het terrein gelegen zijn. Dit zorgt voor extra veel privacy.
De hoofdentree bevindt zich aan de noordzijde. Hal met open trappenhuis en toegang tot alle vertrekken van de begane grond. Spectaculaire L-vormige woonkamer met gigantische raampartijen met weids uitzicht over het natuurgebied. Diverse (schuif)deuren verschaffen de toegang tot de imposante tuin, die helemaal rondom de villa is gelegen. Alle voorbereidingen voor het plaatsen van luxe keuken zijn al getroffen, inclusief gasaansluiting mocht u graag koken op gas. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich een grote slaapkamer. De mogelijkheid bestaat om deze slaapkamer bij de woonkamer te betrekken maar u kunt er ook voor kiezen hier een eetkamer te realiseren. De slaapkamer heeft toegang tot de eerste ruime badkamer. De badkamer is centraal in het midden gelegen en dus ook vanuit de slaapkamer aan de andere zijde bereikbaar. De luxe badkamer beschikt over een dubbele douche en dubbele wastafel. Vanaf de hal zijn er twee separate toiletten met fontein bereikbaar.

Via het open trappenhuis toegang tot de eerste verdieping.
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Masterbedroom aan de oostzijde van de woning met wederom een prachtig uitzicht over het groen van de omgeving door de prachtige glazen zijgevel. De masterbedroom heeft toegang tot de eigen badkamer voorzien van ligbad, dubbele douche en wastafel. Gespiegeld aan de masterbedroom een tweede ruime kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer. Deze kamer leent zich ook uitstekend als bijvoorbeeld een bibliotheek, thuisbioscoop of kantoor. Ook vanuit deze ruimte geniet u weer van het prachtige uitzicht door de glazen zijgevel. Aan de westzijde van het huis bevinden zich nog twee ruime slaapkamers die beiden toegang hebben tot de tussengelegen badkamer voorzien van dubbele douche en dubbele wastafel. Separaat toilet met fontein bereikbaar vanaf de overloop. Vanaf de overloop is er tevens middels een vlizo trap toegang tot de riante zolder waar naast voldoende bergruimte de technische ruimte zich bevindt.

Souterrain
Vanaf de hal op de begane grond is er toegang tot het ruime souterrain wat is opgedeeld in twee ruime (slaap)kamers. Centraal gelegen bergruimte die eenvoudig om te toveren is tot een badkamer. Beide slaapkamers hebben een deur naar een lichthof. Deze verdieping kan ook gebruikt worden als thuisbioscoop, gym of wijnkelder.

Het huis beschikt over een heerlijke (nog aan te leggen) tuin rondom het huis met aan de westzijde de mogelijkheid tot het parkeren van twee auto's. Aan de zuidzijde van de villa grenst de tuin aan het water en aan deze kant is er prachtig vrij uitzicht met bijzonder veel privacy. Kortom: een vrijstaande villa met bijzonder veel mogelijkheden die volledig naar eigen smaak in te richten is!

Bijzonderheden:

- Vrijstaande villa van 331m² inclusief zolder van 24m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Perceelgrootte 721m²
- Nieuwbouw opgeleverd in 2021
- Onderdeel van villapark Den Hoven bestaande uit vijf vrijstaande villa's
- Tuin rondom met parkeergelegenheid
- Woningborg certificaat
- Beheersvereniging inzake mandelige terrein met diverse parkeerplekken voor bezoekers
- Jaarlijkse vergoeding beheersvereniging is €717,-
- Eigen grond
- Volledig geïsoleerd, energielabel A
- 20 zonnepanelen
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens