Amstelveen

Amstelveen – Fideliolaan 72

Fideliolaan 72

€ 325.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
77 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Fideliolaan 72, 1183 PM Amstelveen Heerlijk licht driekamerappartement van circa 77m2 met vrij uitzicht op bomen en groen. Het appartement is gelegen op de derde en bovenste verdieping van een kleinschalig en goed onderhouden appartementengebouw met een actieve VVE. Voor het gebouw is voldoende (gratis)…

Fideliolaan 72, 1183 PM Amstelveen

Heerlijk licht driekamerappartement van circa 77m2 met vrij uitzicht op bomen en groen. Het appartement is gelegen op de derde en bovenste verdieping van een kleinschalig en goed onderhouden appartementengebouw met een actieve VVE. Voor het gebouw is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie / bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de wijk Bankras, op loopafstand van winkelcentrum Bankrashof met onder andere twee supermarkten. Ook het Stadshart van Amstelveen met een gevarieerd winkelaanbod is dichtbij. Tevens is de woning gunstig gelegen nabij de uitvalswegen (de Beneluxbaan en de A9) en openbaar vervoervoorzieningen. De sneltram- en bushalte zijn op loopafstand, met onder andere verbindingen naar de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam Bijlmer. Door de bouw van de nabijgelegen moderne woontoren met winkelfunctie (Bankrashof 3) krijgt de wijk er een opvallende blikvanger bij.
Wandel- en fietsmogelijkheden zijn er volop in Groengebied Amstelland dat tegenover het appartementencomplex ligt. Ook zijn diverse sportvoorzieningen zoals voetbalvelden, hockeyclub en Health City in de buurt.

Indeling:
De woning is bereikbaar met de trap via het keurig onderhouden trappenhuis. Het appartement is via de galerij bereikbaar.

Derde verdieping:
Hal, gang met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met balkon is gelegen aan de achterzijde met mooi uitzicht op bomen en groen. De woonkamer kan eventueel in twee delen worden gesplitst. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers. De badkamer beschikt over een ligbad met douche en een wastafel. Er is een apart toilet. De keuken ligt aan de voorzijde en is voorzien van inbouwapparatuur en een grote bergkast. Aparte berging van ca. 8m2 gelegen op de begane grond.

Fidelio:
‘Fidelio oder Die Eheliche Liebe (opus 72)’ is de enige opera die Ludwig van Beethoven schreef. De opera verhaalt hoe Léonore vermomd als gevangenbewaarder genaamd “Fidelio” haar echtgenoot Florestan van de dood redt uit een politieke gevangenis.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 77m² (NEN-meetrapport aanwezig)
– Bouwjaar: ca. 1968
– Maandelijkse VVE bijdrage is € 252,54 inclusief voorschot stookkosten
– Blokverwarming
– Volledig dubbel glas
– Actieve VVE; professioneel beheerd
– Eind april zijn de vloeren van het trappenhuis, de fietsenstalling en de boxgangen geëgaliseerd
– Gratis parkeren voor de deur
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens