Amstelveen

Amstelveen – Keizer Karelweg 333

Keizer Karelweg 333

€ 4.250,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
175 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Keizer Karelweg 333, 1181 RD AMSTELVEEN *** Per direct beschikbaar *** Op een centrale plek in Elsrijk gelegen 2-onder-1-kapwoning met een zeer zonnige tuin op het westen, oprit en een inpandige garage. Als deze niet voor de auto wordt gebruikt, een gemakkelijke stalling voor fietsen…

Keizer Karelweg 333, 1181 RD AMSTELVEEN

*** Per direct beschikbaar ***

Op een centrale plek in Elsrijk gelegen 2-onder-1-kapwoning met een zeer zonnige tuin op het westen, oprit en een inpandige garage. Als deze niet voor de auto wordt gebruikt, een gemakkelijke stalling voor fietsen of andere vervoermiddelen. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een houten vloer en heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Op de bovengelegen verdiepingen zijn er 5 slaapkamers, 2 badkamers en een vliering. Een ideale woning voor een gezin.

Ligging:
De woning ligt in de wijk Elsrijk, een kindvriendelijke buurt met ruim opgezette lanen met prachtige bomen, veel groen en fraaie huizen. De woning ligt dichtbij het Stadshart, met een uitgebreid winkelaanbod, horeca, een schouwburg, bioscoop en bibliotheek. Voor ontspanning is er de nabijheid van het Amsterdamse Bos. Er is een ruime keuze aan goede scholen en diverse sportverenigingen. De buurt ligt gunstig t.o.v. snelle, directe openbaar vervoerverbindingen naar o.a. Amsterdam en Schiphol, en de A9 en A10 zijn makkelijk te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Hal met meterkast, gang, separaat toilet met fontein en garderobe. Riante en lichte L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde en aan de achterzijde openslaande deuren naar de op het westen gelegen tuin. Half open keuken v.v. 5-pitskookplaat, afzuigkap, inbouwoven, koelkast en afwasmachine. In de hal en woonkamer ligt een houten vloer en in de keuken een stenen vloer. Aangebouwde garage bereikbaar vanuit de keuken en voorzien van elektrische deur.

Eerste verdieping:
Overloop. Riante masterbedroom aan de achterzijde met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon. Tweede slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Ruime derde slaapkamer met vaste kasten en balkon gelegen aan de voorzijde. Op de gehele eerste verdieping bevindt zich een houten vloer.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de vliering. De vierde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een inbouwkast. Nog een vijfde slaapkamer gelegen aan de voorzijde, thans voorzien van een handige inbouwkast. Badkamer v.v. bad, toilet en wastafel. Kast met C.V.-ketel, en wasmachine aansluiting. Op de gehele tweede verdieping ligt een laminaat vloer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte (ca. 175 m²)
- Achtertuin (ca. 65 m²) en voortuin (ca. 45 m²)
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd
- Waarborgsom twee maanden kale huur
- Exclusief g/w/l/internet/televisie
- Aangebouwde garage toegankelijk vanuit de keuken
- Parkeren kan tevens op de oprit
- Dubbele beglazing
- 5 slaapkamers
- Badkamer 1e verdieping met douche, toilet en wastafel
- Badkamer 2e verdieping met ligbad, toilet en wastafel
- Per direct beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens