Amstelveen

Amstelveen – Keizer Karelweg 417

Keizer Karelweg 417

€ 995.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
150 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

In de geliefde en kindvriendelijke wijk Elsrijk-West – staat dit fantastische jaren ’30 herenhuis (ca. 150 m2). Deze lichte woning is verdeeld over drie verdiepingen, beschikt over een voor- en achtertuin, een gezellige living met open keuken, vijf slaapkamers en twee badkamers. Kortom, een heerlijk…

In de geliefde en kindvriendelijke wijk Elsrijk-West - staat dit fantastische jaren ’30 herenhuis (ca. 150 m2). Deze lichte woning is verdeeld over drie verdiepingen, beschikt over een voor- en achtertuin, een gezellige living met open keuken, vijf slaapkamers en twee badkamers. Kortom, een heerlijk familiehuis in een kindvriendelijke buurt met alle gemakken op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen aan de Keizer Karelweg nabij het Amsterdamse Bos, meerdere lagere- en middelbare scholen en om de hoek van diverse winkels. Het overdekte, luxe winkelcentrum Stadshart ligt op loop/fietsafstand. Voor sport en recreatie treft u diverse sportverenigingen in het groene Amsterdamse bos.

Schiphol, de Zuidas, alsmede het Centrum van Amsterdam liggen in de directe omgeving. lagere- en middelbare scholen en op fietsafstand van het Stadshart Binnen een paar minuten is men bij de uitvalswegen A10 en A9 (richting Utrecht en Den Haag). De aanwezigheid van diverse bushaltes richting winkels en Amsterdam Centrum (lijn 60, 69 en 169), de aanwezigheid van tram- en metro en de Schiphollijn zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling
Middels uw eigen voortuin bereikt u de ingang van de woning. Entree, tochtportaal en hal met separaat toilet. Via de hal bereikt u het woonkamer met gezellige woonkeuken aan de tuinzijde. Via schuifpui is er aan de achterzijde toegang tot de achtertuin met achterom, gelegen op het westen. Aan de voorzijde van de woning, de gezellige woonkamer voorzien van grote raampartijen.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Aan de achterzijde, een goed bemeten masterbedroom met walk in closet. Via de hal bereikt u de grote badkamer voorzien van een wastafel met meubel, toilet, ligbad en riante inloopdouche. De tweede en derde slaapkamer op deze verdieping is aan de voorzijde gelegen.

Tweede verdieping
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers met een badkamer uitgerust met een douche, toilet en wastafel en aparte de wasruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Bijzonderheden:
- Riant familiehuis, 150 m² GO;
- Elsrijk-West
- Gelegen op eigen grond, geen erfpacht (kadastraal 2 percelen);
- 5 slaapkamers, 2 badkamers en walkin;
- Groene omgeving
- Energielabel F
- Vrij parkeren
- Oplevering in overleg (kan snel)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens